היי כמה שאלות...

2אננה

New member
היי כמה שאלות...

1.לשיעורי מד"ס מותר חולצה באיזה צבע שאני רוצה? מכנס קצר מותר? 2.בלילות ניתן לישון עם איזה בגדים שאני רוצה כולל גופיות??? 3.בקשר למדים אם אני רוצה לקמר אותם אני צריכה לבדוק שהם יושבים טוב רק במותן?

כמה תשובות

בס"ד 1. כן, חולצה האיזה צבע שאת רוצה, אפילו צבא קיא או ירוק חומצתי. מכנס קצר- לבנים מותר כמעט כל אורך, לבנות צריך שהוא יגיע עד הברכיים. 2. לישון עם גופיות- כן. לצאת מהחדר/אוהל עם גופייה- לא. 3. לקמר מדים?... אני אשאיר את זה לנקבות שפה

oneiro

New member
לגבי הקימור

אין לי מושג מה בדיוק את רוצה אבל כל שינוי במדים הוא אסור... מצד שני, אף אחד לא יכול לראות שעשית, אז ככה שאין בעייה עם זה. 90% מהחיילות עשו שינויים במדים. אני כבר ראיתי שידרוג לפדלפון :)

ganooov

New member
לא כל שינוי.

מותר לדוגמה להאריך שרוולים ומכנסיים, מותר להצר את המכנסיים (לא להנמיך גזרה), ועוד. יש פקודות ברורות בעניין.

josie1986

New member
טוב.

אני אענה רק לגבי המדים כי אין לי כוח לחזור על אחרים. אסור לך לעשות כל שינוי במדים. נכון, כולן עושות, אבל את מגיעה לבה"ד 11 (לפי ההתרשמות שלי....). בה"ד 11 הוא אחד המקומות שמאוד מאוד מקפידים על תקניות והופעה ויש שם רס"ר מאוד מאוד קשוח. בתור מישהי שכרגע צוערת שם, אני יודעת שאצלנו מאוד מקפידים על גזרת המכנסיים וכל הצוערות חויבו לבוא עם מכנסים שלא שינו את הגזרה שלהם. אז ההמלצה שלי היא שכל עוד את בקורס ת"ש בבה"ד, אל תשני את הגזרה של המכנס. זה לא כזה נורא, מכנסים מודל 2005 קצת יותר נמוכות ממכנסים שהיו מקבלים בתקופות שונות לפני.. וכשתקבלי את ההצבה שלך, תוכלי לשנות את גזרת המכנסים. שיהיה לך בהצלחה (בה"ד 11 בלאי כבוד).

למעלה