היי =) כמה שאלות

yw4cts3a

New member
היי =) כמה שאלות

קראתי את הספר "הסוד" ויש שם כמה דברים שנראים לי דיי בעייתיים ליישום כדי להשיג את מה שאני רוצה (בת זוג P-: ) הבנתי שצריך ממש להרגיש את זה באופן מוחשי כדי שזה יבוא אבל יש עם זה כמה בעיות..שאלות אולי קצת מפגרות אבל תענו בבקשה.. א. קראתי את הסיפור על האישה שדיימיינה שהיא נמצאת בזוגיות אבל עד שהיא לא ממש התנהגה ככה היא לא הכירה בן זוג (חנתה את האוטו רק בצד אחד של החניה כדי לשמור מקום לבן הזוג וישנה רק בצד אחד של המיטה וכ"ו). אז אני חושב איך באמת הייתי מתנהג אם הייתה לי בת זוג וחוץ מלדבר איתה ולפגוש אותה אין לי עוד מה לעשות חחח...אז איך אפשר לעשות את זה אם אין באמת בת זוג?
אני כרגע בצבא וגר עם ההורים אז כל מה שהאישה ההיא עשתה גם לא רלוונטי לגביי ב. אם צריך לדמיין את זה ממש באופן מוחשי זה לא הגיוני שאני אדמיין דברים בסיסיים כמו איך קוראים לה ואיך היא נראית? שזה עוד יותר בעייתי.. תודה לעונים (דרך אגב אני מניק של חבר P: )

yw4cts3a היקר:

כל מה שנראה לך הכי נכון - נכון לגבייך בצורה המיוחדת שלך! אתה לא צריך לראות את הדוגמאות בספר או בכל מקום, כדברים שככה עושים אותם! תראה את האור שבך, ואת הדרך הנכונה והמיוחדת שלך ליצור! נכון שכרגע אין בת זוג, אבל זה רק על פני השטח - לא בעתיד. אתה אמור בסה"כ להרגיש טוב לגבי הבת זוג שלך, היכן שלא תהיה עכשיו. אין צורך לדעת מה השם שלה, אבל אתה יכול לכתוב דברים שאתה רוצה בה, ושיתאימו לך ולה להיות באותו תדר, ובהתאמה לשניכם.

למעלה