היי... כמה שאלות=]

• פותח הנושא Adi 7
  • פורסם בתאריך

Adi 7

New member
היי... כמה שאלות=]

היי, אני עדי בת 16 מירושלים ואני חדשה כאן.. ראיתי את ההופעה של קולדפליי בHOT ביום שישי, ופשוט נפעמתי מהכשרון שלהם. רצתי לקנות את [3 ] האלבומים שלהם. והם פשוט מדהימים. יש לי כמה שאלות : 1. כריס נשוי? [הוא מושלם.. חיבת לציין!] 2. יש לו ילדים? 3. ומאיפה אני יכולה להשיג פוסטרים שלהם? תודה=]

ליאני2

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ואת צודקת הם בהחלט מדהימים.. = ] בקשר לשאלות שלך...* כריס אכן נשוי להשחקנית גווינת' פאלטרו *יש לו 2 ילדים (לאחת קוראים אפל
) * אפשר להשיג באמזון או ב e-buy באתר קניות שלהם גם אפשר להשיג... ( www.coldplay.shop.musictoday.com) מישהו יודע איפה אפשר להשיג פוסטרים בארץ?= C

o o o h

New member
אממ כל החניות חוזקיה האלה בתל אביב

ובתחנה המרכזית היהי פעם אני אל יודעת אם עדיןן....

o o o h

New member
ברוך הבא^^

וכה זאת היתה אחלה הופ]עה לא ראיתי ביום שישי אבל יש אותה בוי אודי וכה יש להם כישרון XD וכה כריס נסוי והוא הבנאדם הכי מדהים בבעולם לא הייתי מיתנגד אליו...הוא נסוי לגווינת פאלטרו {שחקנית-היא שיחקה בשיקספיר מאוהב } תאמת שגגם אני הייתי מיתחתנת איתה במיקומו ....היא ניראת טוב ויש לו 2 ילדים יש את הבכורה אפל שנולדת ב 22003 ויש את הקטן מוזס..{משה} שנולד ב 2005 אני זוכרת היה כתבה עליהם בעיתון שהוא נולד זה היה בפסח שנה שעברה XD פוסטרים בדרך ככל בחניות מוזקיה ~חברה שלי קונה לי מסאן פרננסיקוו ~~ יאיייי XD

politik59

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif...

ברוכה הבאה למועדון המאוהבות בכריס, אם הצלחת לראות את היופי שלו גם עם השיער הפרוע (כי הוא בד"כ עם תספורת קצרה יותר ונראה הרבה יותר טוב
), אז המצב טוב, גיא חתיך, אבל כריס מאוד מיוחד בעיניי. אני מסכימה איתך שקולדפליי מדהימים, חבל שההופעה שודרה בשעה מאוחרת, אם זה היה משודר מוקדם יותר,יותר אנשים היו רואים ומכירים את קולדפליי ולפחות חלק מהם היו מתלהבים. הנה תמונה של כריס וג'וני.

Adi 7

New member
תודה לכולם=]

האמת, גם אני מעדיפה את כריס עם שער ארוך....

Adi 7

New member
תודה=] ועוד משהו....

למישהו/י יש את השירים של קולדפליי מההופעה שלהם בטורונטו 2006 ?? זה ממש לחוץ לי... [נמאס לי כל היום להיות בyoutube, ולהמתין עד שכל שיר יטען..] יש למישהו/י?? אם כן, תגידו.. אני אתן את האייסיקיו שלי=]

ובכן, אין לי אבל אני יודעת איך לוקחים קטעים

מיו טיוב והופכים אותם לMP3, את יכולה לפנות אליי במסרים

למעלה