היי.כמה שאלות בקשר לפרקים

HADARYY1

New member
היי.כמה שאלות בקשר לפרקים

מישהו יכול בבקשה להגיד לי באיזה עונה ופרק האוס עומד למות ומנסים להחיות אותו? ובאיזה פרק לוקחים את האוס לבית משוגעים? תודה רבה

naama59

New member
עונה

בפרק 24 בעונה 5 הוא מחליט להתאשפז שם ורואים אותו נכנס לשם. בפרק 1 (פרק כפול) רואים את האוס ממש בתוך המוסד. ואת יכולה אולי לפרט קצת יותר על הפרק הראשון שאת מחפשת? היו כל מיני סיטואציות שונות אבל לא ממש כזו שהוא עומד למות ומחיים אותו. יש פרק אחד שהם משוכנעים שהוא עומד למות (פרק 15 בעונה 3) ובפרק אחר היה לו התקף לב ומחיים אותו (פרק 15 בעונה 4). וגם פרק שירו בו (עונה 2, פרק 24) ככה שיש כל מיני אופציות אז קצת מידע יעזור

HADARYY1

New member
תודה רבה..מוסיפה פרטים לשאלות.

ראיתי פשוט סרטוןנים ביו טיוב ויש קטים שלא ידעתי באיזה פרק הם לכן שאלתי.בפרק עם האשפוז ראו אותו בבגדים לבנים ושני אחים מחזיקים אותו בכוח והוא מנסה להתנגד. והפרק עם ההחיאה זה דקה 1:50 בקטע הבא.. http://www.youtube.com/watch?v=GRjb_Gk3To8 שאלה נוספת לא קשורה.כשאני נכנסת לפורום מופיע לי על כמעט כל החצי צד השמאלי של המסך הודעות מנהלתיות של הפורום.יש דרך להוריד את זה?

לא היה לי כח לראות את הקטע../images/Emo77.gif

אבל אני כמעט בטוחה שאת מתכוונת לשני פרקים האחרונים של עונה 4

miaBaby

New member
../images/Emo45.gif

זה היה בפרק בעונה ארבע בשם HOUSE'S HEAD הוא לוקח תרופות נגד אלהיימר שממהירות את הלב על מנת להזכר באירועים שהוא שכח, בזמן ה"הזייה" שלו שבה הוא נזכר מה קרה הוא חוטף התקף לב וקאדי מנשימה אותו.

HADARYY1

New member
את הקטע שקאדי מנשימה אותנו ראיתי..

אני מדברת על קטע אחר שבו קאדי מחייה אותו עם המכות חשמל.מוכר לכם במקרה?

אהההההההההההההההההההההההההה../images/Emo77.gif

אז זה בטח בפרק האחרון של עונה 2, כשמטופל לא מרוצה יורה בו

miaBaby

New member
- בעונה ראשונה THREE STORIES

נראה לי בפלאשבקים של מה קרה לרגל שלו יש קטע שהוא אומר לאחות שהוא הולך לחטוף דום לב ואז באה קאדי ונותנת לו שוק, לא סגורה על זה

למעלה