היי כולן

limorlevin

New member
היי כולן

לגבי חום השחר אם לדוגמא אני בודקת כל יום בשעה 8 בבוקר והיום עלה לי החום ב0.5-1 מעלות האם זה אומר שהביוץ קורה היום ? מאיזה שעה? עד איזה שעה? תודה

m i c h a l y

New member
לימור מתוקה,

עד כמה שאני הבנתי - העלייה בטמפרטורה צריכה להיות קצת יותר ממעלה. אולי זה באמת התחלה של הביוץ ואז עדיף לקיים יחסי מין בקרוב מאוד, ואולי זו עליה שלא מעידה על כלום... מחר ומחרתיים תוכלי לדעת בוודאות האם זו עלייה סתמית או כזו שמעידה על ביוץ.... בכל אופן, לי נראה שמהרגע בו החום ממש עלה הביוץ כבר התרחש כך שעדיף לקיים יחסי מין לפני עליית החום.... מקווה שעזרתי, מיכל.

פּוֹנְג

New member
החום אמור לעלות משמעותית

אבל משמעותית זה באמת אומר 0.3 או 0.5 ולא מעלה שלמה...
והאמינו לי , כשזה עולה אז פתאום רואים את הקפיצה בגרף.

limorlevin

New member
../images/Emo10.gif

אוףףףףףף לא קיבלתי תשובה
וכמה אתן מנסות לעזור אני כנראה פוסטמה !!! ורק עכשיו היה לי זמן להכנס שוב לפורום אני לא הבנתי: מה נחשבת קפיצה? ואם כבר הייתה קפיצה - מתי התרחש הביוץ ? כלומר, מתי צריך לעשות גלגלון ושפאגטים ? מרוב קפיצות חשבתי כבר על נאדיה קומנצ'י

m i c h a l y

New member
קודם כל אני הטעיתי../images/Emo3.gif

כנראה שכל המדידות בלבלו לי קצת את המוח... בכל אופן, אולי תצרפי לכאן את הגרף ואז נוכל להתייעצה יחד?

limorlevin

New member
מיכליייייייייי../images/Emo53.gif

אני רק התחלתי אין עדיין שום גרף המחזור אמור להתחיל מחרתיים וזה החודש הראשון שאני מתחילה העליתי שאלה היפוטתית (ככה כותבים ?) מכיוון שהרופא שלי טען ואני מצטטת "מה זה השטויות האלה, נשים בסומליה לא מכינות גרף" - ממש ככה אז התפדחתי לשאול אותו - אבל אחותי המליצה, על תקן של "לא יועיל לא יזיק" יש לי כמה גרפים מקלסר אינפיניטיסימלי אבל זה לא יביא לי את מה שחפצה נפשי .....

פּוֹנְג

New member
כמה טוב שאנחנו לא בסומליה

והרופא שלך עיצבן אותי. (ואני התעוררתי עצבנית, אז שיזהר לו) עכשיו אני אחזור לראות מה הייתה השאלה שלך

פּוֹנְג

New member
אז כמו שכתבתי, החום אמור לעלות

משמעותית. 0.3 -0.5 מהמעלה. (אבל לא במעלות שלמות) ברגע שתתחילי למדוד את תראי את הקפיצה. בהצלחה. ודש בסומליה.

limorlevin

New member
ועכשיו קראתי

באיזה אתר שאם גיליתי שהחום עלה - זה סימן שהביוץ כבר התרחש אז אני מבינה שבסה"כ זה לבחון לטווח זמן ארוך ואז בדרך זו לזהות את ימי הביוץ האישיים שלי ?

למעלה