היי כולן :)

Ditz 93

New member
היי כולן :)

אממ.. החבר אתמול התגייס, לקרבי.. :/ אני כמובן הייתי מאוד עצובה בגלל זה, כי אנחנו רגילים להיפגש ממש כל יום, ועכשיו זה הולך להיות פעם בשבועיים במקרה הטוב. קיצר אתמול הוא התקשר בערב, אחרי היום הראשון, והוא נשמע ממש סובל... :/ הייתי רוצה לעודד אותו, הבעיה היא שאין לי מושג מה אני יכולה להגיד לו שישפר את המצב! אני גם לא רוצה לשקר לו ולהגיד משו כמו "הכל יסתדר בסוף", כי אי אפשר באמת לדעת... מה דעתכן?
יש טיפים?

god girl too

New member
ברוכה הבאה!

קודם כל הגעת למקום הנכון, את מוזמנת תמיד לשפוך פה ועצם זה שכולן פה באותו מצב זה מעודד מאוד. שנית כל אני בטוחה שלא קל לחבר שלך במיוחד בהתחלה, את לא צריכה לאמר שהכל בסדר אבל גם לא להקשות עליו, כגם ככה קשה לו וזה לא אשמתו... את רוצה לשפר את ההרגשה שלו? תיקני לו ממתקים, ואולי גם כרית קטנה (חברה שלי קנתה לחבר שלה והוא שמח מזה) אפשר גם כפפות ומכתב נחמד... הוא יכול גם לשלוח לך מכתב בזמנו הפנוי, תנסי לא להתעסק בכמה קשה לך כמניסיון לא עוזר לשבת ולרחם על עצמך... תאמיני לי חודש, חודשיים, שלוש תתרגלי... ובהצלחה! על תתני לצבא לעשות את זה קשה יותר ממה שזה באמת...

היי ברוכה הבאה :)

אני אפרת.. שנתיים עם החייל שמשרת בגבעתי. תקשיבי, ההתחלות תמיד קשות.. קשה להתרגל למצב הזה אבל זה יסתדר ויתאזן בסופו של דבר. את יכולה לעודד אותו בכך שכל הזמן תגידי לו שאת פה מחכה לו ושאת איתו תמיד גם אם אתם רחוקים ושאת גאה בו וכו', זה מאוד מעודד! מנסיון :) שיהיה לך המון בהצלחה והכי חשוב לא להתייאש :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהזמן יעשה את שלו.

באמת, אם נועדתם להישאר ביחד וגם באמת תשקיעו בקשר - זה רק ילך וישתפר. תמיד להיות אופטימית וללמוד לחיות עם המציאות החדשה. ככה זה יעבור יותר מהר :) ברוכה הבאה ובהצלחה! אני שחר ;)

ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

דניאל , בת 15.5 מהצפון , יש לי חייל במשטרה צבאית מעברים כבר 4 חודשים וקצת. אממ... ? מה אני יכולה להגיד לך? בתור אחת שממש סבלה מהטירונות מההתחלה של הצבא והיום אם ישאלו אותי 'זה לא קשה לך שהוא בצבא?' אני עונה שהתקופה של הטירונות הייתה קשה , עכשיו זה סתם מכשול שמתרגלים אליו כי בתכלס אין שעת ט"ש וכל החרא הזה הכל חופשי ואפשר לדבר כמעט כל הזמן. אלא אם כן הוא נמצא בתפקיד שזה מידי פעם בהפסקות של 5-10 דק' בלבד! אז כן , הם נשמעים סובלים והכל . אבל הדבר שהכי יעודד אותו זה שתזכירי לו כמה את אוהבת אותו ואם את יודעת מתי הוא יוצא אז תגידי לו 'קטן עלינו , שישי אני רואה אותך' ודברים כאלה בסגנון , בקיצור פשוט לומר לו שיש מישהי שמחכה לו בבית מחכה רק לו! ואת? אין לך ממה להתבאס , אחרי הטירונות או אפילו כמה שבועות את תתחילי להתרגל להרגשות שלו ולשיחות היומיות שלכם והתנאים. מקווה שעזרתי

Ditz 93

New member
תודה לכולן!

בינתיים ממש קשה כשאני בבית והוא שם... מוזר לי שאי אפשר להתקשר ולספר לו משו שקרה לי, אלא לחכות שהוא יתקשר...
אוף ויש מצב שבגלל עבירת משמעת הוא סוגר על ההתחלה 21 יום. אין לי מושג איך אני עוברת את זה :|

למעלה