היי כולן

purpleyaler

New member
היי כולן

אני והחייל שלי כבר כמעט 4 שנים יחד. הוא חייל חצי שנה ואני חיילת 3 חודשים. אנחנו מאורסים כבר חצי שנה, ומאחר ואני בשנת אבל אז החלטנו על אוקטובר 2010 אני רוצה לצאת מהצבא, והוא מסכים להתחתן איתי ברבנות עכשיו. כדאי?

toxic babe

New member
זה די מפתה

זה נשמע קסום, חתונה, חתן וכלה... אבל אתם מבינים למה אתם נכנסים? יצא לכם לגור ביחד? זה לא כזה פשוט חיי נשואים, אז תחשבי על זה טוב. למה את רוצה לצאת מהצבא? שווה לך בכלל לא לעשות שירות מלא? תקחי את כל הדברים האלו בחשבון. אגב , אתם דתיים?

ענבל1693

New member
שום דבר לא בוער

לא יקרה כלום אם תחכו עוד שנה או עוד שנתיים. זה דבר לכל החיים. לא כדאי למהר פה. מגיעה לך חתונה כמו לכל אחת ולא דווקא ברבנות. אם את מתייעצת איתנו לגבי הנושא ולא יודעת מהלב שזה בטוח בטוח בטוח מה שאת רוצה ועכשיו, אז בשיא הכנות אני אומרת לך שלא. לא יקרה כלום אם תחכו..החיפזון מהשטן

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifתראי..

גם אני והחבר שלי היינו מוכנים לעצור הכל עכשיו ולהתחתן. אבל.. במדינה שלנו צבא קודם לכל. מה לעשות :\ אני אפילו עוד לא התגייסתי ואנחנו עוד ממש ממש צעירים חח הוא 19 וחודשיים ואני כמעט 18. תנסי להתאפק קצת.. זה לא כאילו הדברים יהיו כאלה שונים אחרי חתונה. לפחות עכשיו יש לך מסגרת של צבא ואת לא צריכה לדואג לשניכם ב100 אחוז. חכי עד אוקטובר 2010.

11זואי11

New member
היי בובה

אני והחייל מתחתנים בדיוק עוד שבוע!!! (מתרגשים מאוד
) בכל אופן אני בת 19 והוא עוד 3 חודשים בן 20 החלטנו שאנחנו מתחתנים כי אנחנו אוהבים אחד את השני ורוצים לחיות יחד! למה לחכות?? אנחנו דתיים (ויש לזה משקל בהחלטה) החייל שלי מסיים את השירות שלו עוד שנה וחצי הוא היה קרבי אבל הוא ירד לג'וב הוא עדיין משרת בצבא חתונה לא עוצרת שום דבר אני עשיתי שירות לאומי וסיימתי לפני חודשיים!!! אני חולקת על מי שאמרה הצבא בא קודם! צבא זה חשוב מאוד אין על זה וויכוח אבל לדעתי אנחנו חשובים יותר אנחנו בע"ה הולכים לחיות יחד כל החיים ולא 3 שנים בלבד לכן הצבא לא צריך לעצור שום דבר!!!! אבל בו זמנית אני רוצה להציע לך לא להתחתן בלחץ וברבנות בגלל שנמאס לך מהצבא! מגיעה לך חתונה גדולה ושמחה עם בני משפחה וחברים לא כדאי לוותר!! אוקטובר 2010 נשמע לי צויין והזמן טס תאמיני לי !!!! חחחחחחחחחחחח בהצלחה בובה!

GrowingMadness

New member
גם לי יש שאלה-

את רוצה להתחתן איתו בשביל לצאת מהצבא? בגלל זה את לא מוכנה לחכות? אממ.. לא יודעת
עוד שנה בלי התואר "נשואים" וטבעות על האצבעות תהייה כלכך נוראית? אתם 4 שנים ביחד! מה זה עוד שנה אחת להיות "רק חברים"?

למעלה