היי כולן

ליאת 0212

New member
היי כולן../images/Emo24.gif

אתמול חזרתי מארבעה ימים של שיט לקפריסין ויוון, היה כיף אך מתיש
חרא של אוכל, שגרם לי לאכול כמעט רק פחממות (אפילו הירקות היו דוחים, כאלה שחתוכים משלשום) ולעלות 400 גרם, מה שאומר שאני שוקלת 400 גרם מעבר למשקל השיא אליו הגעתי בחגים
אז היום שבוע חדש, יום חדש, ודיאטה חדשה
יש לי לרדת כ-7 קילו
ואני ארד אותם
בשבוע הבא ארשם לספינינג ועיצוב (מחכה לאחרי החגים, שיהיה רצף בפעילות). וזהו... האמת? התגעגעתי

ליאת 0212

New member
לגבי הכתבה על הBMI../images/Emo26.gif

כותבת פה כי זה כבר לא קופץ בטח.... לפני כ-5 שנים, כשהתחתנתי, שקלתי 63 קילו, שזה משקל סבבה מבחינתי. כבר הייתי רזה יותר, אבל אני לא שואפת לשם, מספיק לי 63. כרגע אני שוקלת 70.4, שזה 7 קילו יותר, וזה מה שאני שואפת לרדת
לפי המחשבון של YNET אני צריכה לשקול 64. לפי הכתבה, אני אמורה להוסיף 3 קילו (2 לידות, ואני בת 31) ולשקול 67. לא מזמן שקלתי 67 כשהייתי יותר רצינית בדיאטה, ומה אני אגיד לכן... זה לא משו. זה לא מתאים לי. זה שמן לי, לא רוצה. אני גם מרגישה שאני יכולה לשקול פחות, פשוט לא התאמצתי מספיק
הכתבה לא שינתה לי ת'תכנית לשקול 63, כי אני יודעת שאני מסוגלת לכך, ושזה המשקל שיפה ומתאים לי לשקול
אגב, אם אני זוכרת נכון, בכתבה צריך למדוד את המתניים ועוד כמה דברים, לא?? מה לגבי זה?

לילית462

New member
אי אפשר לקבל את זה כתורה מסיני

יש המון פרמטרים שלא נכנסים. יש מבנה, רוחב, ועוד כל מיני. נראה לי שאם יש לך משקל שבו את מרגישה טוב, ומדובר על משקל בריא ולא על משהו מטורף, לכי על זה!

ליאת 0212

New member
ברור שזו לא תורה

סתם התבאסתי שעלי זה לא עובד, הקטע הזה של לשקול יותר
ובכלל, בואי נתחיל בלהגיע ל- 67, אח"כ נזרום משם...

ציף שלי

New member
../images/Emo24.gifאיך היה? התגעגעתי!

אני במסע להורדת 5 ק"ג (העלתי 2 ק"ג ואני מרגישה
) רוצה להרשם ביחד לספינינג?

ליאת 0212

New member
בואי נלך לשיעור ניסיון בשבוע הבא

אוי, נזכרתי שאני צריכה להריץ את העניין מול ארגון המורים

קרמבו 112

New member
ליאתי עזבי אותך האוכל עכשיו איך היה השייט

זה הכי חשוב נהנית לפחות היה שווה לעלות 400 גרם ??? האמת מבינה אותך ככה זה בחול גם אני אוכל ת בעיקר פחמימות מטעמי כשרות וגם מטעמי חיך רגיש במיוחד לאוכל טפל וקלוקל ... כך שגם אני בטיולים תמיד עולה קילו שניים כי פחמימות לגוף שלי זה באמת באמת קטלני העיקר שאת כאן בחזרה בריאה ושלמה ועכשיו יאללה לעבודה הקשה להוריד במישקל מזל שבארץ שלנו יש שפע של ירקות ופירות טובים..... תתמקדי בהם

ליאת 0212

New member
תודה../images/Emo24.gif היה ממש כיף, בעיקר לילדים

אנחנו בעיקר שיעשענו אותם... ואכן אני אוטוטו עפה לסופר לחדש את מלאי הירקות, לאחר שהיום הסלטים היו די דלים, מהירקות ששרדו במקרר.

למעלה