היי כולן!!-> שאלון.

tamarushz

New member
היי כולן!!-> שאלון.

אממ מצאתי שאלון חמוד, של כמה שאלות, חביב ולא ארוך מידי, אז תהנו:: 1. השלם את המשפט: אם הייתי ספייס גירל הייתי.. 2. איזו מדינה הכי אהובה עלייך? 3. עד איזה גיל תחיה? 4. מה החלום שלך? 5. לאן הבלונים עפים? 6. אם היית משנה את השם, לאיזה שם היית משנה? 7. בשביל מי תעזבי את הכל ותלכי? 8. 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד: 9. מה היית בגלגול הקודם? 10. עם מי יש לך חשבון לא סגור?
תהנו.

---->

1. השלם את המשפט: אם הייתי ספייס גירל הייתי..שרה 2. איזו מדינה הכי אהובה עלייך?אין מיוחדת 3. עד איזה גיל תחיה?מאיפה לי? 4. מה החלום שלך?אין כל כך אבל ששרית תבוא להופיעה בברזיל 5. לאן הבלונים עפים?מה? 6. אם היית משנה את השם, לאיזה שם היית משנה?לא הייתי משנה 7. בשביל מי תעזבי את הכל ותלכי?אמ.. יש מצב שאין כזה 8. 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד:כלום לא הייתי נוסעת לאי בודד 9. מה היית בגלגול הקודם?כלום 10. עם מי יש לך חשבון לא סגור?אמ.. לא יודעת כרגע

tamarushz

New member
אופס--> טעות!

שאלה 3. היא לא: עד איזה גיל תחיה? היא: 3. עד איזה גיל את רוצה לחיות... אופס..

tamarushz

New member
(((())))

1. השלם את המשפט: אם הייתי ספייס גירל הייתי מתפטרת. 2. איזו מדינה הכי אהובה עלייך? אממ לא יודעת, תלוי במה. 3. עד איזה גיל את רוצה לחיות? כמה שיותר, כל עוד אני בריאה ולא חסר לי כלום. 4. מה החלום שלך? אין לי חלום, יש לי שאיפות. 5. לאן הבלונים עפים? תלוי ברוח. 6. אם היית משנה את השם, לאיזה שם היית משנה? אלכס. 7. בשביל מי תעזבי את הכל ותלכי? לא יודעת. 8. 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד: אני מסתפקת רק בשני דברים: מטוס פרטי לחזור איתו מיד הביתה [רק שיהיה בו מכשיר קשר להתקשר הביתה :)] וספר יפה לקרוא בדרך. 9. מה היית בגלגול הקודם? אני מקווה שלא חילזון או דג. 10. עם מי יש לך חשבון לא סגור? בינתיים עם אף אחד.

way 2 b strong

New member
התשובות שלי

1. אם הייתי ספייסגירל הייתי מוכרת את הרגליים הסקסיות שלי בEBUY 2. המדינה הכי אהובה עלי: המולדת, צרפת! 3. אני אחיה עד גיל 28 וארבעה חודשים. 4. החלום שלי: לעשות כמה שיותר סקס בשנים שנותרו לי עד המוות 5. בלונים לא עפים, זה סתם מיתוס. 6. לאיזה שם הייתי משנה: לא הייתי משנה, קייסי זה שם מדהים לדעתי 7. רק בשביל עצמי, אבל זה כבר לא מיוחד, אני עושה את זה כל שנה כמעט ביומולדת. 8. כל הספרים של וי.סי. אנדרוז, MP3 עם כל השירים האהובים עלי ( רוק ומטאל, רוק ישראלי) ובגד ים. 9. בגלגול הקודם: איזושהי ליידי 10. חשבון לא סגור: עם כל בנאדם בעולם, אבל בעיקר עם עצמי.

אני

1. השלם את המשפט: אם הייתי ספייס גירל הייתי..נהנת מהר של כסף? 2. איזו מדינה הכי אהובה עלייך? רומא
3. עד איזה גיל תחיה? 90 [?] 4. מה החלום שלך? להצליח במשהו, ולהיות טובה בזה. 5. לאן הבלונים עפים? לשמיים 6. אם היית משנה את השם, לאיזה שם היית משנה? נועה 7. בשביל מי תעזבי את הכל ותלכי? בשביל מישהו שממש שווה את זה. 8. 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד: נמ, ילד אחד, ודיסק רוק, זהו. 9. מה היית בגלגול הקודם? לא יודעת 10. עם מי יש לך חשבון לא סגור? עם ילד אחד ממש שווה

הנה שלי בקשה....

. השלם את המשפט: אם הייתי ספייס גירל הייתי- מתאבדת... 2. איזו מדינה הכי אהובה עלייך- אמ... איטליה... 3. עד איזה גיל את רוצה לחיות?- אמ.. לא משנה לי... 4. מה החלום שלך? להיות חברה של מישהו מיוחד (
) 5. לאן הבלונים עפים? לשמים?!?! 6. אם היית משנה את השם, לאיזה שם היית משנה- לירון (אבל למה לי לשנות את השם:-\) 7. בשביל מי תעזבי את הכל ותלכי בשביל אהובי.. 8. 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד: - את המשפחה שלי. - את המחשב (יש שם חשמל?!?). - פלאפון+ מטען... 9. מה היית בגלגול הקודם פרפר... 10. עם מי יש לך חשבון לא סגור - הראל מויאל :-@

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif עונה

1. השלם את המשפט: אם הייתי ספייס גירל הייתי.. מנסה כמה שיותר לשרוד...
2. איזו מדינה הכי אהובה עלייך? יש מלא-קודם כל ישראל(
), ויש עוד מלא. כמעט כל הארצות בעולם-לכן עדיף שלא אפרט... 3. עד איזה גיל תחיה? ממממממממממממ... בטח עד גיל 80-90.. כמו כולם. 4. מה החלום שלך? טיול מסביב לעולם. 5. לאן הבלונים עפים? בדרך כלל כשאני מעיפה אותם, אז לירדן...
6. אם היית משנה את השם, לאיזה שם היית משנה? בטח לא מיצי (זמן השרון-ע"מ 26...
) 7. בשביל מי תעזבי את הכל ותלכי? תלוי.. לא יודעת... 8. 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד: יומן, מים וטלפון סלולרי... 9. מה היית בגלגול הקודם? בטח דולפין... 10. עם מי יש לך חשבון לא סגור? די הרבה אנשים..

עונה ../images/Emo68.gif ../images/Emo26.gif

. השלם את המשפט: אם הייתי ספייס גירל הייתי..רוקדת ושרה
2. איזו מדינה הכי אהובה עלייך
ישראל
גם ארה"ב לא מזיקה כלל 3. עד איזה גיל תחיה
מאיפה לי
4. מה החלום שלך
להיות שחקנית.. משולב עם שירה וריקוד 5. לאן הבלונים עפים
לרקיע השביעי 6. אם היית משנה את השם, לאיזה שם היית משנה
לא יודעת
7. בשביל מי תעזבי את הכל ותלכי
בשביל מישהו חשוב שכרגע אין יל מושג מי זה
8. 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד: את כל המדינה, הישוב, וכל מי שאני מכירה:) 9. מה היית בגלגול הקודם
חח תמיד אומרים לי שאתיופית
כי אני מוכשרת בצמות:) 10. עם מי יש לך חשבון לא סגור
כלמיני

tzlilonit1

New member
עונה:

1. השלם את המשפט: אם הייתי ספייס גירל הייתי..ג'רי..ני גם משוגעת כמוה חחח 2. איזו מדינה הכי אהובה עלייך?ישראל!!! 3. עד איזה גיל תחיה?אממ..אין לי שמץ של מושג 4. מה החלום שלך?לעשות טיול שורשים בארגנטינה 5. לאן הבלונים עפים?לשמיים 6. אם היית משנה את השם, לאיזה שם היית משנה?לא הייתי משנה 7. בשביל מי תעזבי את הכל ותלכי?כרגע,בשביל אף אחד 8. 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד:טלוויזיה,פלאפון,מחשב,את המשפחה,אוכל,מים או את כל הבית!! 9. מה היית בגלגול הקודם?אין לי מושג 10. עם מי יש לך חשבון לא סגור?עם חברה שלי

f a i r y 3

New member
אני חדשה פה..

אני בת 15 עוד מעט.. עולה לכיתה ט'.. מאוהבת במישהי בכיתה מעליי שלא שם עליי.. (מספיק פרטים לא? ) טוב אז השאלון חמוד ו.... 1. אם הייתי ספייס גירל הייתי.. = ג'רי 2. איזו מדינה הכי אהובה עלייך? =ישראל כמובן 3. עד איזה גיל תחיה? =אני מקווה לפחות עד גיל 70 4. מה החלום שלך? = להיות בריאה ולמצוא אהבה 5. לאן הבלונים עפים? =לשמיים.. (חח ממש מקורי..) 6. אם היית משנה את השם, לאיזה שם היית משנה?= מיכל, דנה או נועה 7. בשביל מי תעזבי את הכל ותלכי? בשבילו.. 8. דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד:= אותו,(כרגע השם חסוי..) את המשפחה כולל הכלבה שלי וממתקים.. 9. מה היית בגלגול הקודם?= אין לי מושג.. 10. עם מי יש לך חשבון לא סגור?= עם עצמי

היי..ברוכים הבאים...

אני אדווה עוד מעט בת 13.. אני מקווה שתצליחי עם הבן שאת אוהבת... נ.ב השם משתמש שלך נשמע לי מוכר מאוד...

למעלה