היי כולן, חדשה:)

היי כולן, חדשה:)

היי:) עד היום קראתי פה ושם, ועכשיו אמרתי למה שאני גם לא אתחיל לכתוב פה=] חבר שלי משרת במודיעין שדה והוא כבר 11 חודש בצבא, יוצא לרוב פעם בשבועיים אבל לפעמים גם פעם בשבוע אנחנו ביחד שנה וחצי ובעזרת השם שרק ימשיך ככה, האהבה פורחת:) הוא ישן אצלי והלך ממני בבוקר וכמו כל פעם היה לי כל כך קשה לראות אותו הולך..אוף:( אמממ קצת עליי, אני בת 18 עוד חודשיים:), כיתה י"ב..ואני אשמח להכיר אתכן:)

netalula

New member
וולקאם...

האמת גם אני לא ממש ותיקה פה אבל הבנות סבבה מקבלות פה את כולן.. גם החבר שלי יוצא פעם בשבועיים- תמיד!! לא מידי פעם... עוד מעט יוצא לקורס מכי"ם אז בכלל יהיה קשה כי יהיו 21 מידי פעם אני גם בצבא משרתת עם יציאות לא ברורות ולא מוגדרות יום כן יום לא, יום למה לא.. אבל סופ"שים כשהוא בבית אני עושה הכל להיות איתו... בכל מקרה מאלחת לכם שימשיך בכיף ומלא אהבה... שבוע נהדר ושיעבור ככבבברררר כי בסופ"ש אנחנו חוגגים לי יומולדת באילת!!!!! נטע.

Jeanne D Arc

New member
ברוכה הבאה

ז'אנה בת 18 ובכיתה יב' השתלבות מהנה
אגב אני כמו כמה פה נתולת חבר חייל מסיבות כאלו ואחרות..

OgaliO

New member
היי../images/Emo13.gif

ברוך הבא.. גלי, בת 16 וחצי.. שנה+ עם החבר, בקרוב הוא שנה בצבא..

אנחנו ממש אותו דבר ../images/Emo3.gif

(חוצמזה שאת קטנה ממני באיזה שנתיים חח) יחד עם החבר באותו תאריך כמעט, הפרש של חודש, והחבר עוד מעט שנה בצבא.. גם שלי..

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני טל, בת 18, עם החבר שנה וחודשיים (עוד שבוע). כיף לראות זוגות שהאהבה פורחת אחרי הרבה זמן

Conviction

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני הדר, גם כן תלמידת י"ב בת 17. עם החבר שנה ו.. עוד מעט שלושה חודשים. הוא יוצא כל שבועיים-שלושה.

supi5

New member
ברוכה הבאה:) אני על הדרך גם אצטרף../images/Emo3.gif

עוד 4 חודשים בת 18 בקרוב שנתיים ו4 חודשים עם החייל שלי :) חבר שלי משרת בחיל האויר כרגע התפקיד לא כ"כ מוגדר מסיבות כאלה ואחרות.. ו..זהו :)

למעלה