היי כולן!! [וגם אתה..]
היי! מלאא זמן לא הייתי כאן.. הייתי אצל חברה שלא ראיתי שנה ויותר במשך ארבעה ימים.. ואז הלכתי לטיול בנגב ואז הלכתי לים ליום שלם ואז עשיתי ריצה ויום אחרי זה כאבו לי השרירים מוות וכל מה שיכלתי לעשות זה להתפגר על הספה.. היום אני הולכת לסופרלנד.. בעצם האוטובוס יוצא עוד 25 דקות אז אני צריכה ללכת.. סורי מי שפספסתי את היומולדת שלה [עינב ושירי המון המון מזל טוב..
ובקשר לנושאיחם שדיברתן אליהם..: האתר הכי שווה, תסכימו איתי שזה אתר שכולכן מכירות.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=814 ואני בעד ההתנתקות.. אממ זהו, חייבת לעוף. מקווה שיצא לי קצת יותר להכנס לכאן.. תמר. [] הבנאדם שהליט שהוא מתנת שמיים עף מכאן, נכון? [] הא ובהזדמנות תקראו את הספרים: החיים הסודיים של הדבורים [חולה עליו מכשפה וקוסמת.. [] סוו שוב בה ביי.. תמר.
היי! מלאא זמן לא הייתי כאן.. הייתי אצל חברה שלא ראיתי שנה ויותר במשך ארבעה ימים.. ואז הלכתי לטיול בנגב ואז הלכתי לים ליום שלם ואז עשיתי ריצה ויום אחרי זה כאבו לי השרירים מוות וכל מה שיכלתי לעשות זה להתפגר על הספה.. היום אני הולכת לסופרלנד.. בעצם האוטובוס יוצא עוד 25 דקות אז אני צריכה ללכת.. סורי מי שפספסתי את היומולדת שלה [עינב ושירי המון המון מזל טוב..