בוקר טוב כולם, שמי אביעד וגם אני נסחפתי בקסמם של השירים המדהימים של רמי... יש לי שאלה או בקשה, תלוי איך תקראו לזה...אני מחפש שיר של רמי שהתהליך בשיר זה השלמה עם עצמו, קבלת עצמו איך שהוא.. האם יש כאלה?...תודה רבה מראש אביעד
דווקא נחמד הפתעות כאלה מדי פעם... האמת שדווקא תיכננו להזמין את רמי לאירוח, כשדיברנו איתו בהופעה, אבל בשביל זה צריך את ענת. ענתתתת....יוהו...איפה את ...??
לא באמת עכשיו חזרתי רשמית, המחשב תוקן ברוך ה' ודברים מתחילים להסתדר. צודקים הייתה הזנחה אבל לא עוד! מה שלומכם ואיך החיים? אני כ"כ כ"כ שמחה לראות את הפורום יחסית פעיל יותר מבעבר וזה בזכות אנשים טובים ומקסימים שלא מזניחים אותו (כמוני
) באמת כל הכבוד. אני בכל אופן מאוד רוצה את רמי פה, אני אשתדל לדבר בקרוב עם לוץ ולתאם איזה יום עם שאלות מרוכזות לרמי. בכל מקרה אני ממש שמחה לחזור!
זה שיר שכ"כ שומעים בו את רמי על עצמו. פעם נדמה לי ששמעתי את רמי מדבר על השיר הזה ועל עצמו. שיש פעמים שהוא מרגיש שלא יודעים מיהו באמת. כאלו יש לו המון המון פנים וכל אחד בוחר להאמין בפנים שוהא אוהב או לא אוהב. זה בכל מקרה עולה לי כרגע, אני אחשוב עוד...
"זה הילד", "הרבה פנים" - כשמו כן הוא.., "שיר מקומי" - שמדבר על רק לאהוב בארץ של טרור ודבש... "דלת הכניסה" - על סוף והתחלות חדשות, "דווקא עכשיו" - על כאב ותקווה של מישהו ששר דווקא עכשיו.. כל הדיסק!!
ואכן יש שם המון שירים שהרעיון שלהם הוא חיפוש עצמי...אבל אני מחפש את ההשלמה....את השיר שיעביר את המשפט "אני אוהב את עצמי איך שאני וטוב לי ככה" לקהל...ובשירים הרעיון הזה לא נמצא. אם למישהו יש הצעה לשיר התואם לרעיון, אני אהיה אסיר תודה....