היי כולם

ר ו ו נ י

New member
היי כולם

אני הרבה זמן לא כתבתי פה.. מחוסר זמן.. אני כל היום עסוקה בשיעורים.. בעיסוקים שלי אחה"צ(אימוני ספורטי ושיעורי מחול) וממש אין לי זמן לכתבו.. אבל.. זה לא אומר שאני לא קוראת פה.. ההפך.. אני קוראת הרבה כשיש לי זמן.. אז אני ממש מצטערת אם אני לא אכתוב פה בזמן הקרוב כי אני פשוט בלחץ מטורף של כל הדברים האלו.. ועכשיו יש לי את כל מבחני המיצב ואני פשוט חייבת ללמוד ללמוד וללמוד.. כשהכל ייגמר אני מבטיחה שאחזור לכתוב פה
אוהבת אותכם המון ~רוני~ ד"א מחר יש לי יומולדת
אני אהיה בת 14

eshkolit32

New member
טוב לראות אותך כאן

יפה שלמרות הלחץ הצלחת למצוא זמן ולכתוב כמה מילים, אני שמחה שאת נשארת איתנו. קודם כל שיהיה בהצלחה באימוני הספורט ושיעורי המחול - לא ידעתי שאת ספורטאית ורקדנית... אפשר לשאול איזה סגנון של מחול ובאיזה סוג ספורט מדובר? דבר ושני: ברור שאנחנו זוכרים שיש לך מחר יומולדת - הכל רשום כאן בלוח האירועים של הפורום. את מוזמנת להגיע לכאן מחר כדי שנוכל לחגוג לך ולברך אותך כמו שצריך. שתהיה לך שבת שלום, ותדעי שגם אם יש לך עיסוקים ואימונים ואת נכנסת לעתים רחוקות - אנחנו כאן....

ר ו ו נ י

New member
../images/Emo13.gif

כרגע אני מתעסקת במחול- בשיעורי בלט קלאסי, שנה שעברה למדתי בלט מודרני אבל הקבוצה התפרקה.
אימוני ספורט הם אימונים אחה"צ שכל הכיתה משתתפת בהם. מה זאת אומרת? זאת אומרת שאני נמצאת בכיתת ספורט הישגית ובאימון כל אחד מתאמן על המקצוע שלו.. המקצועות שלי זה קפיצה לגובה ולרוחק ד"א ביום חמישי יש לי תחרות..
אני יודעת שאני אגיע מקום אחרון כי אני לא כ"כ טובה.. ואני לא אומרת את זה בציניות.. אבל בכל זאת.. זאת חוויה
ואני יודעת שתמיד יהיה לי מישהו לדבר איתו פה.. לפרוק את הכאבים שלי החוצה.. מישהו שיקשיב לי. אז תודה רבה. ובאמת-אני אשתדל לכתוב יותר
רק בגלל שאתם כ"כ מקסימים

למעלה