היי כולם

very VIP

New member
היי כולם

היי, קוראים לי אורן, ואני מת על לינקין פארק... אממ, רציתי לבקש המלצות מחברי הפורום על להקות (טובות!) בסגנון שלהם.. כתתבי לינקין פארק בפנדורה וקיבלתי כל מיני חירטוטים לא ידועים ודי מעפנים =\ קיצר, המלצות =] תודה מראש

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif הוהו!

אמממ...יש סליפנוט, סינרגיה, אוונסנס, עוד להקה ששכחתי מה שמה אבל היא עיברית, אני לא מבינה כ"כ בלהקות שדומות או מזכירות אל LP. בושה עלי. אבל מקווה שדחפתי אותך לכיוון :)

very VIP

New member
אוונסנס לא ממש מזכירים

וסינרגיה נחמדים, אבל גם לא ממש בסגנון... אני מחפש יותר בסגנון של נו-מטאל\ראפקור... מקווה שהבהרתי את עצמי =\ אני אנסה להוריד קצת סליפנוט, אף פעם לא יצא לי לשמוע.. תודה =]

booshi

New member
אממ

ניכנסתי לויקיפדיה ומצאתי בערך"נו מטאל" רשימת להקות טובות בהם גם לינקין... בין הלהקות מצאתי כמה שהם באמת מעולות אז הנה: Incubus Hoobastank Limp Bizkit System Of A Down Korn באופן אישי, אני לא מתה על סיסטם אוף א דאוון ולימפ ביזקיט נחמדים, אבל זה מה שמצאתי בז'אנר שהוא לא הכי מפותח... יש עוד מכה להקות פחות מוכרות...

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif מעולה!

אבל סיסטם ממש לא אותו סגנון :S נסי קורן באמת...הם לא רעים כ"כ...

booshi

New member
לדעתי

סיסטם מסריחים... והיה כתוב שהם מתכחשים לזה שהם גם נו מטאל, אבל נגיד... חחח קורן טובים...

very VIP

New member
כן קורן אני אוהב =]

ובד"כ הלהקות הפחות מוכרות מייצרות מוזיקה יותר טובה.. לא רק בנו-מטאל.. אם לעוד מישהו יש המלצות אני אשמח לקבל..שוב תודה לכולם =]

תמיר1991

New member
אמממ...

על ביזקיט וקורן כבר המלצתי לו בהודעה מתחת...
סיסטם לא רעים, הוסטבנק [עם הלהיט המעולה "The Reason" גם טובים] ואינקיובס גרועים - אבל אני לא יודע עד כמה הלהקות האלה מזכירות את לינקין... תמיר.

תמיר1991

New member
קורן, פאפא רואץ'...

נסה את אלה, ממש טובות ויש להן דברים שמזכירים את לינקין
לימפ ביזקיט
זו אופציה, הם גם ממש טובים ומוכרים ומזכירים את לינקין [יש להם גם שיר בהופעה ביחד עם לינקין]. ואם עוד לא הכרת את פורט מיינור של מייק שינודה, זה הזמן
תמיר.

very VIP

New member
מכיר את פורט מיינור, אבל לבד הוא

לא מגיע לקרסוליים של הביצועים עם לינקין... תודה תמיר :)

תמיר1991

New member
על לא דבר../images/Emo13.gif

וזה לא לבד, יש איתו ראפרים טובים כמו ריו וטאבקיר [מRemember the name], וזמרים אורחים לא רעים כמו הולי ברוקס [ששרה איתו בWhere'd you go] - וגם בסולואים שלו הוא מעולה [Kenji, למשל]. ואל תשכח שג'ו האן הוא די.ג'יי בחלק מהשירים באלבום... אז זה לא לגמרי הוא לבד
אבל הבנתי את הכוונה, וכן - לינקין יותר טובים מפורט מיינור...
תמיר.

למעלה