היי, קוראים לי אורן, ואני מת על לינקין פארק... אממ, רציתי לבקש המלצות מחברי הפורום על להקות (טובות!) בסגנון שלהם.. כתתבי לינקין פארק בפנדורה וקיבלתי כל מיני חירטוטים לא ידועים ודי מעפנים =\ קיצר, המלצות =] תודה מראש
אמממ...יש סליפנוט, סינרגיה, אוונסנס, עוד להקה ששכחתי מה שמה אבל היא עיברית, אני לא מבינה כ"כ בלהקות שדומות או מזכירות אל LP. בושה עלי. אבל מקווה שדחפתי אותך לכיוון
וסינרגיה נחמדים, אבל גם לא ממש בסגנון... אני מחפש יותר בסגנון של נו-מטאל\ראפקור... מקווה שהבהרתי את עצמי =\ אני אנסה להוריד קצת סליפנוט, אף פעם לא יצא לי לשמוע.. תודה =]
ניכנסתי לויקיפדיה ומצאתי בערך"נו מטאל" רשימת להקות טובות בהם גם לינקין... בין הלהקות מצאתי כמה שהם באמת מעולות אז הנה: Incubus Hoobastank Limp Bizkit System Of A Down Korn באופן אישי, אני לא מתה על סיסטם אוף א דאוון ולימפ ביזקיט נחמדים, אבל זה מה שמצאתי בז'אנר שהוא לא הכי מפותח... יש עוד מכה להקות פחות מוכרות...
וזה לא לבד, יש איתו ראפרים טובים כמו ריו וטאבקיר [מRemember the name], וזמרים אורחים לא רעים כמו הולי ברוקס [ששרה איתו בWhere'd you go] - וגם בסולואים שלו הוא מעולה [Kenji, למשל]. ואל תשכח שג'ו האן הוא די.ג'יי בחלק מהשירים באלבום... אז זה לא לגמרי הוא לבד
אבל הבנתי את הכוונה, וכן - לינקין יותר טובים מפורט מיינור...