היי כולם!

היי כולם!

תקשיבו- עשיתי בדיקת EEG והתוצאות שקיבלתי הן שהכל תקין (כיף הא?) רציתי לבקש מכם שתתארו לי את ההתקפים שלכם יש כדי שאני אוכל לבדוק אם באמת זה מה שיש לי ואם שווה לי להמשיך לבדוק את הכיוון הזה. הרופא שלי רוצה שאני אלך לנוירולוג שהוא יקבע אם זה זה הוא לא (כי הוא טוען שהבדיקה לא נותנת תמיד תוצאות אמינות), אבל אני לא יודעת עד כמה שווה לי לטרוח בשביל זה.. אם אני אראה שזה באמת מזכיר את זה אני אטרח ואלך לנוירולוג.. תודה ורק בריאות...

חייםלוי

Member
מנהל
יופי שיצאה תוצאה טובה בבדיקה

אבל כמו שאומר הרופא שלך בדיקת EEG אינה מהימנה כל כך ואי אפשר לסמוך על התוצאות שלה. אצלי, למשל מעולם לא גילו שום דבר ב- EEG למרות שקיבלתי התקפים. תעשי מה שהרופא שלך המליץ ותלכי לנוירולוג מומחה באפילפסיה.

לא אמין...

אחרי ההתקף הראשון שלי ה-EEG יצא לא תקין ואחרי כמה חודשים הוא יצא תקין... איזה סוג התקפים יש לך- קפיצות/ניתוקים/פירכוסים ?

ההתקפים שיש לי הם

גם התעלפויות (אבל אני כן בהכרה) גם קפיצות (ברגליים ובאיזור מאוד מסויים בזרוע), גם פירכוס ברגל וגם ניתוקים. הבעיה היא שלכל אחד מהדברים האלה יש גם פירוש אחר למה הוא קורה, נגיד הניתוקים- אולי זה בגלל הADD שיש לי, פירכוס דומה לשלי היה גם לאמא שלי בהריונות וזה מחוסר ברזל, אז אולי גם לי זה בגלל זה, קפיצות ורעידות זה משהו בקושי מורגש ולא רציני, ורק ההתעלפויות הן באמת מוזרות... בגלל זה אני לא רצה לנוירולוג, זה יצריך ממני יום שלם של הסתבבויות...

גם לי היו קפיצות לא רציניות...

עד שאי טיפול בהם גרם לי לפרכס...
לכי לנוירולוג...

לא להעליב את ה-EEG

המלה אמין לא נכונה. כאשר יש תוצאה של פעילות , אין ספק שהתוצאה נכונה. האפילפסיה תופעה שלא יודעים עדין את המנגנון.

למעלה