היי כולם!

NasTy GirL

New member
היי כולם!

כזכור לעיל אני לירי בת 12 מראשון. אני בכיתה ח´. אני תלמידה מצטיינת, אבל לאחרונה ירדתי (ושוב עליתי) בלימודים. כבר מהשנה שעברה אני והוריי מדברים על אקסטרני. התוכנית שלי היא לעבור לביצפר אקסטרני שנה הבאה, לגמור את זה תוך שנתיים ולעשות תואר במשהו(לפני הצבא). בכל מקרה, אני רוצה לשמוע עוד קצת פרטים על ביצפר אקסטרני-לפנ ישאני הולכת לעשות משהו בנדון... תודה, לירי עם כאבי הבטן והדיסקים הצרובים

NasTy GirL

New member
היי שוב!

קראתי את המאמר על ילדי החושך...אני מוסיפה אותו פה: הראית פעם ילד שהעצב ניבט מעיניו גם בעודו מחייך ? הראית פעם ילד שהשקט נשמע משפתיו גם בעודו מדבר ? הראית פעם ילד שהבדידות זועקת ממנו גם בעודו יושב בקהל ? הראית פעם ילד שהפחד ניכר בו גם בעודו אוחז בידה של אימו ? הראית פעם ילד מילדי החושך ? חבק אותו, לטף אותו... אהוב אותו... הוא זקוק כל כך לזאת האהבה אפילו אם הוא לא יגיד לך מילה.. בכל מקרה, זה עליי!! כתבו את זה עליי!! כ"כ חיכיתי שמישהו יבוא ויכתוב עליי משהו, אז הנה...קיבלתי...וזה כ"כ יפה...תודה למי שכתב את זה... ממני, לירי עם כאב הבטן הדיסקים הצרובים ושיר אחד עלייה

לירי יקירתי

בית ספר אקסטרני הוא ככל בתי הספר, למעט העובדה שהוא אקסטרני (חיצוני) למערכת החינוך הרגילה, בתי הספר האקסטרניים ברובם פרטיים ולכן יכולים להרשות לעצמם ברוב המקרים מורים טובים, אל תצפי למשהו שונה בהרבה מבית הספר בו את לומדת עכשיו מלבד העובדה שלבתי ספר אקסטרני יש אינטרס לקדם כמה שיותר תלמידים אל בחינות הבגרות והסיום כדי לשמור על מוניטין. מקווה שכאבי הבטן יעברו ושהדיסקים הצרובים הם חוקיים. אפרת

NasTy GirL

New member
היי אפרת!

איזה כיף להיות ה"BABY" של הפורום...:) ההיא עם הקוקיות הבלונדה... טוב, אז אני הולכת רק עם שיער פזור (למעט בשיעורי ספורט) ואני כמעט בלונדה (בימי שמש). אניוואי-הדיסקים הם פרטיים שלי-דהיינו-אני צרבתי אותם לעצמי. כאבי הבטן עברו ותהחלפו לכאבי ראש...:( בקשר לאקטסרני-תודה..אני חושבת שאשקול זאת שוב, אם את אומרת שהמורים לא כ"כ טובים... הסיבה שאני פה היא: א. רציתי לשאול על האקסטרני (אבל שאלתי, אז לא משנה). ב. רציתי לבדוק איך אפשר לעבוד על רמת הריכוז שלי (בעצמי, ללא עזרה חיצונית) כי לפעמים אני לא מספיק מרוכזת בשיעורים... ג. אני רוצה לעזור לכל מיני אנשים, כי אני די מבינה בביצפר (מי אם לא התלמיד מבין?), וגם קפצתי כיתה (ונראה לי שאם למישהו יש לבט כזה...אז...לא!!!!!!). בכל מקרה, אולי אני BABY וקטנה והכל, אבל אני יכולה לעזור, אז... היה לי היום יום מעצבן בביצפר...למזלי, השומר לא הגיע היום, והשומר השני לא רשם לי איחור (וטוב שכך!!!). היה לי ספורט שיעור ראשון...אוי´ש היה יום מעצבן היום! טוב, אז זהו... אם מיהשהו מחפש אותי אז הנה הפורומים שאני נמצאת בהם: תמיכה נפשית לצעירים (סהר), על בנים ועל בנות, בעיות בגיל ההתבגרות, קיצורי קיבה וכאן. זהו, בד"כ. אז ביי ביי...לירי בלי כאבי בטן אבל עם דיסקים צרובים וכאב ראש

למעלה