היי כולם
L liatli9 New member 1/6/06 #5 אממ זה לא צ'אט.. את לא באמת מצפה שאנשים ישר יענו לך על ההודעה הזאת נכון? במיוחד שהפורום הזה כ"כ "פעיל"...
אממ זה לא צ'אט.. את לא באמת מצפה שאנשים ישר יענו לך על ההודעה הזאת נכון? במיוחד שהפורום הזה כ"כ "פעיל"...
G GC 4 EVER New member 1/6/06 #7 את בכלל קראת את ההודעה? ואם כן קראת אותה..תחזרי לשם שוב ותגידי לי איך הגעת לצ'אט...
L liatli9 New member 1/6/06 #8 ......... הגעתי לצ'ט אולי בגלל שכתבת 3 הודעות בפחות משעה וחצי וגם הם היו בסגנון משעמם לי והיי.. אז אממ זה די נראה כאילו את מצפה שישר יענו לך, לא? טוב לפחות לי זה נראה ככה..
......... הגעתי לצ'ט אולי בגלל שכתבת 3 הודעות בפחות משעה וחצי וגם הם היו בסגנון משעמם לי והיי.. אז אממ זה די נראה כאילו את מצפה שישר יענו לך, לא? טוב לפחות לי זה נראה ככה..
G GC 4 EVER New member 1/6/06 #9 זה לא היה ככה...../images/Emo3.gif חוץ מזה אם לא הבנת...היו כאן אנשים...אם לא ראית את ההודעות הקודמות,והם גם כתבו,אז הגבתי להם...וזה לא נראה לך נכון
זה לא היה ככה...../images/Emo3.gif חוץ מזה אם לא הבנת...היו כאן אנשים...אם לא ראית את ההודעות הקודמות,והם גם כתבו,אז הגבתי להם...וזה לא נראה לך נכון