היי כולם!

גלי234

New member
עדי הגאון

בסוף ביטל ולא היה לו כוח להודיע לאנשים... אבל בסוף לא היה...

הכותרת נכונה שאר ההודעה הייתה אמורה

להראות כך:... "עדי הגאון, סליחה כבודו ברוב טובו החליט לנקות במעשה ולהכין ערב בוגרת ... מכיוון שאני ברוב טיפשותי שכחתי להביא לו אוכל למחנה ושתייה הוא החליט באקט של מחאה מוצדקת לחלוטין לבטל את הערב בוגרת המדהים שהכין וזאת למען יראו ויראו... בהזדמנות חגיגית זו אני רוצה להרעיף במילים טובות על כבודו; הוא חתיך יפה מצחיק בדחן אך אם זאת מעניש כשצריך פשוט מושלם. מצטערת שהערב בוטל בגלללי גל הר-געש"

גלי234

New member
לכו כולכם להזדיין!!!!

נמאס לי ממכם!!!!!!! אתם יכולים לשאול את אמא שלי ואת מי שבא לכם ובעצם, יודעים מה?....אני לא ארד לרמה שלכם!סבבה, רוצים לחשוב שעדי עושה לי בייביסיטר? בבקשה תחשבו כמה שבא לכם! אני תמיד אדע את האמת(והיא שעדי לא עשה לא עושה ולא יעשה לי בייביסיטר,אני לא בטוחה שהוא אפילו יודע איפה אני גרה!) ועדי- בקשר להודעה הקודמת שכתבת: אני רוצה להוסיף אבל! (למקרה ששכחת: אתם בסמינר אמרתם לנו שאם אומרים אבל זה מבטל את כל מה שאומרים לפני זה) אז בעצם רק אמרתי שאתה עצלן ושאם אתה רוצה ממני אוכל פשוט יעזור לך לבקש ולא לצפות ממני לנחש שאתה רעב!(בעצם גם אם היית מבקש לא הייתי מביאה לך אז... באסה לך!)=]

גלושקה...

אני לא מבין למה את מנסה להכחיש באופן כזה נחרץ סך הכל ביביסייטר זה לא שסיפרתי פה שעד גיל חמש עדיין היית עם מוצץ או שרק בגיל 7 הפסקנו להחליף לך חיתולים זה כולה בייביסטר ואת זוכרת מה לימדתי אותך שלא משנה מה אנשים הרעים חושבים אנחנו יודעים את האמת ולא צריך לרדת לרמה שלהם אנחנו נעבוד על זה עוד קצת פעם הבאה.... ומיכל אמא שלה הייתה בבית אז אני לא הייתי ולכן היא הייתה ערה אבל גל יודעת שכשאני נמצא אז 22:30 מתחיל הסיפור וב22:45 כיבוי האורות(חוץ מכמובן המנורת לילה)

גלי234

New member
עדי...

למקרה שלא שמת לב... אני כתבתי שם שאתם יכולים לחשוב מה שבא לכם, רק המלצתי ממש ממש ממש ממש בחום לחשוב את האמת(שלמי שלא זוכר היא:"שעדי לא עשה לא עושה ולא יעשה לי בייביסיטר,אני לא בטוחה שהוא אפילו יודע איפה אני גרה!)" ומיכלו תודה על השיתוף פעולה והעזרה החברית לחברה בעת צרה....

תשמע אני לא אחשוף פה את הכל ...

אבל בשביל 28 שקל לשעה אני אהיה מוכן לעשות גם לך ביביסייטר...

למעלה