היי כולם =]

היי כולם =]

אז ככה: אני מעריצה של אמינם, אבל לא באופן מסודר כזה. כאילו, אני מתה על הישרים שלו, ושמעתי הרבה מהם, אבל ראיתי קליפ אחד. ונניח, לא ידעתי בכלל שהוא לבן |אופס...| אבל אני ממש אוהבת את השירים שלו. עכשיו, אני גרבה בארה"ב לשנתיים. אני רוצה לקנות את הדיסק שלו: ENOCRE רציתי לשאול, לפני כמה זמן הוא יצא, איזה שירים יש בו, שווה לקנות אותו או לא?, ובקיצור, כל המ שאתם ידועים על הידסק.... תודה רבה ממש על העזרה מראש...

Lil M

New member
היי גם לך=]

ככה. אין כזה דבר באופן מסודר, זה דבר ראשון. הערצה שונה אצל כל בנאדם וזכותך המלאה לטעות או לשמוע רק חלק. את אנקור אני לא הייתי ממליצה לקנות. אני יותר ממליצה לך על הדיסקים הישניים והאיכותיים של אמינם.. שזה סלים שיידי LP מרשל מטארס LP... אבל יש לך את האפשרות לקנות את האלבום curtain call שזה בעצם אוסף הכולל שירים של אמינם מכל הדיסקים שיצאו וגם 3 שירים חדשים, מדהימים לפי דעתי. בכל מקרה הנה פליייסט של אנקור אם את עדין רוצה לקנות אותו: 1. Curtains Up 2. Evil Deeds 3. Never Enough 4. Yellow Brick Road 5. Like Toy Soldiers 6. Mosh 7. Puke 8. My 1st Single 9. Paul (skit) 10. Rain Man 11. Big Weenie 12. Em Calls Paul (skit) 13. Just Lose It 14. Ass Like That 15. Spend Some Time 16. Mockingbird 17. Crazy In Love 18. One Shot 2 Shot 19. Final Thought (skit) 20. Encore / Curtains Down

Lil M

New member
ויש לי להמליץ לך על אתר

www.eminemworld.com יש פה את כל המידע שאת צכה. והנה קישור ישיר לדיסקים ולפלייליסטים שלהם. http://www.eminemworld.com/discography.php שימי לב שאת השניים האחרונים תוכלי רק להוריד, הם לא בחנויות. מקווה שעזרתי

Under the GUN

New member
אוקיי

EP - Easy Play LP - Long Play קיצור EP זה דיסק עם פחות מ15 שירים או משהו כזה LP הוא עם יותר מ15 זה מה שאני הבנתי [אני לא ממש טוב באנגלית אז אני לא יודע ממש איך כותבים "איזי" ו"לונג"]

galileho

New member
שאלום שאלום

קודם כל כל הכבוד שאת רוצה לקנות (עם דגש ) ולא אחת מאלה שבאים אני מטורפתתתתתתתת על אמינם איפה מורידים ? :/ הקיצר אם את אוהבת יותר ראפ היפ הופ תפני באמת לישנים כי מבחינת זה הם פשוט יותר טובים כמו שמייקי אמרה אבל אני חושבת שאת נוטה יותר לכיוון הפופי (אני צודקת
) אנקור הוא לא פופ אבל הוא יותר פופי מהדיסקים האחרים שלו הרבה יותר אז אם את יותר בעניין של היפ הופ פופי זה לאנקור אם לא אז תפני לישנים כי הם פשוט יותר טובים חחח טוב אני חוזרת על דברים מקווה שעזרתי

Lil M

New member
אז curtain call סוג של טעימות מהכל-

שתנסה:] ועזבי את זה שיצא לי חרוז:)

תודה רבה לכולם...

הממ... אני עכשיו לוידעת אם לקנות את זה או לא.. בליבלתם
אבל אני נורא אוהבסת כמה שירים מהדיסק, אז כנראה שאני אשאר. בכולופן- תודה...

למעלה