היי כולם

היי כולם

קודם כל, קצת באיחור אמנם אבל אי אפשר שלא להזכיר את המפגש פורום המרגש שהיה. תודה לכל מי שהגיע נהנתי לחבר סוף סוף את הפרצופים לשמות. תודה ענקית על המתנה המרגשת שכבר מתנוססת בגאווה אצלי בחדר,אני מאוד מעריך את זה. תודה גם על כל הברכות ליום הנישואין הראשון של טלי ושלי. אם לא הברכות האלו, סביר להניח שלא היינו מרגישים אותו בכלל כי ביליתי את כל היום הזה בצילומים לשתי תכניות טלויזיה. לגבי שירת ההימנון, כמו ששמתם לב הסאונד באיצטדיון קרס כבר מהתו הראשון ששרתי, ומכיוון שחזינו את הסיטואציה, הכנו מראש את הצלמים לא לצלם אם זה מה שיקרה כדי שזה לא יראה רע עוד יותר. בכל אופן, לכולנו יש גם חוויות מהסוג הפחות טוב, אבל כך לומדים להעריך את הרגעים הטובים! עד כאן בינתיים. אוהב את כולכם. יוסי

יא יוסי איך אני שמחה שכתבת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כבר התגעגעתי
ובקשר לסאונד באמת מזל... שיהיה לכולם בוקר טוב

יא יוסי איך אני שמחה שכתבת../images/Emo70.gif

כבר התגעגעתי
ובקשר לסאונד באמת מזל.... בוקר טוב לכולם

ניר86

New member
אהלןןןןןןןןןן

אני שמח שנכנסת ואני יודע שהיית בצילומים של "לא נפסיק לשיר" , ומה התוכנית השנייה ?? זה היום או מחר בטח ה"לא נפסיק לשיר " זה משודר גם רביעי וגם חמישי ב 7

יוסי אני חולה עלייך

יוסי אני אוהבת אותך. אני בחיים לא אהבתי זמר כמוך והשיר האהוב עליי הוא "יום אחד איתך" חולה עלייך באהבה ענקית אביב מועלם מסנגר:[email protected] איסי:281224952 דוא"ל:[email protected] נ.ב: חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך. שלך, אביב מועלם.

../images/Emo24.gif יוסיייי ../images/Emo24.gif

איזה כיף שנכנסתתתת
ולא נורא בקשר למשחק... יהיו הזדמנויות יותר טובות
אוהבתתת

למעלה