היי כולם!

מה אני צריך לעשות כדי להיות אדום פה

KiShKooSh

New member
לשחק בשמיניה../images/Emo8.gif

הכי פשוט
ודור, אתה אומר שרק חברים של בן מקבלים האדמה... נעים מאוד, ביקי אני מכירה את בן מאז פורום משחק מכור ושהוא עזר לי במשחק "האיש המתוקשר בקומונה" שזכיתי בו חצי מהשהות שלי בתפוז אני מכירה את בן, אז מדוע אני לא אדומה? א. כי אני לא שחקנית בשמיניה
ב. כי אני לא פעיה כמו אנשים אחרים ג. כי יש כבר מספיק אדומים אז בבקשה אל תתולנןו כי האשמות שלך חסרות בסיס

Double U

New member
אם את מכירה את בן מאז משחק מכור...

אני מכיר אותו מאז "אסתי המכוערת" (כמעט שנתיים) ואני בטח לא יקבל אדום.

sweetdreams

New member
מה כל כך חשוב לכם האדום??

כי זה נראה כאילו המטרה שלכם בלתרום לפורום, בכלל לא קשורה לפורום, אלא רק בגלל שאתם רוצים לקבל אדום. אז מה זה כל כך חשוב באמת? זה כדי שתבלטו מעל אחרים? כי זה מה שקורה בפורומים שיש בהם הרבה אדומים. יש את האדומים שהם הקבועים/ותיקים/חזקים של הפורום, ויש את כל השאר, והאדום מאבד את כל המשמעות שלו. יש גם פורומים שאין בהם אדומים בכלל, או שיש בודדים. לטעמי אילו פורומים יותר דומיננטים וחזקים, וכמות המשתתפים שתורמים שם באמת גדולה מדי בכדי להאדים את כולם. איך זה הגיע למצב הזה? אני חושבת בגלל שהם מתעסקים בעיקר ולא בטפל. מה שחשוב להם זה הפורום, והטופיק של הפורום. ולא מתעסקים במי אדום או ירוק או סגול. בסופו של דבר אתם מתבלטים בפורום בזכות התוכן של ההודעות שלכם, ולא בגלל הצבע של הניקניים. אז במקום לתקוף את ליהי ובן, לא יזיק לפרגן קצת, ולהפסיק להתעסק בשטויות. עם כל הכבוד לדיון החשוב, הטופיק שלנו נראה לי קצת יותר מעניין.

נעמקה19

New member
אני בכלל חושבת שהאדום

אמור להיות רק למנהלי הפורומים ולשחקנים. לכאלה שקבועים בפורום או ותיקים, שיהיו כאלה. למה צריך להאדים אותם בכלל? אנחנו רוצים להבליט את אלה שאנחנו מדברים עליהם- השחקנים כי הם באמת חשובים. ומנהלי הפורום...כי הם מנהלי הפורום!!

Double U

New member
האדום ניתן למשקיעים בפורום

אבל משקיעים בולטים וכמובן לשחקנים/צוות ההפקה ויוצרי הסדרה.

Double U

New member
כל מילה זהב.

האדום זה רק תואר בונוס. אין לאדומים אפשרויות מיוחדות כמו למנהלים. רק הכינוי שלהם שונה והם נחשבים למומחי הפורום.

sweetdreams

New member
וואלה?? אז עכשיו אני אקבל אדום??

מגיע לי! תרמתי הודעה מחנכת לפורום!!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifנמחקו מכאן כמה הודעות.

אני מזכיר לכולכם שוב לקרוא את תקנון הפורום. רשום במפורש "הודעות בעלי אופי מסית,פוגע, מתגרה, מעליב, מפלה או בעלות כוונה לסכסך יימחקו מהפורום, וכך גם שרשור המכיל הודעות מסוג זה."

אני לא אוהבת אדום

לי מספיק שליהי אדומה.
וחוץ מזה, אני אוהבת לראות את עצמי שחורה. זה לא יותר טוב
? חן:)

למעלה