היי כולם

ketas

New member
היי כולם

אני די חדשה בפורום...ותמיד חשבתי שאני אוהבת את בלינק אבל פתאום קלטתי שאני מכירה איזה 7-8 שירים שלהם. אז למישהו בא לנדב המלצות? רצוי לשירים לא מוכרים.

RoY Circa182

New member
אז ככה...

לכי לחנות מוזיקה תבקשי לשמוע דיסק 1 או 2 שלהם תאהבי? תקני :) אני אומר לך בתכלס כסף לא כסף אני לא קונה אמיתיים אבל רק את של בלינק יש לי אמיתיים ואלה דיסיקים שבאמת שווים את הכסף... כי אם את אוהבת את מה שיש לך...את תאהבי את כול השירים שלהם ותסמכי עליי... אני כבר 6 שנים אוהב אותם...(שזה בעצם כמעט כמו כמות השירים שלך שלהם =\ ) באמת...אם לא..לפחות תשמעי לא תאהבי..תורידי שירים שאת רואה שלהם =\ (באת לפורום שכולם יגידו שכול השירים טובים...אז אני נותן לך כבר פוש ראשון) בהצלחההה!

sappy song

New member
למה אנחנו 5?! לפחות 5 וחצי

כמובן אני החצי
וכל האלבומים של בלינק טובים,אבל כדאי שתתחילי מהראשונים, לכי לטאוור רקורדס ותתנחלי שם במכונה הזאת שמשמיעה שירים

RoY Circa182

New member
לא לא לא

לא הראשונים תלכי מהדסיק אנמי...הדיסק ה.....שלישי בערך.. זה הדיסק שנתן להם יותר כבוד ויותר ערך....(בזכות טראוויס אני אומר..) זה הדיסק עם האחות הסקסית שנראת כמו גבר עם שדיים גדולים...אבל זאת נקבה!) מהדיסק שיש את אדמס סונג (המלצה לשיר בחשאי) אול דה סמול טיינג (האיבר מין של יוני בחשאי) וכמובן דה רוק שואו (הופעה...בחשאי?) קיצר הדיסק השלישי אנמי!!!! תהניייייייייייייייייי

sappy song

New member
יש לך טעות אני חושב ../images/Emo3.gif

השיר "דה רוק שואו" זה לא מאנמי... וכן הכי טוב להתחיל או מאנמי או מ"דוד ראנצ'" המלצות מ"דוד ראנצ'" : דמיט אמו פאטתיק ג'וזי אה ניו הופ ועוד הרבה

RoY Circa182

New member
אההההההההההה

התכוונתי לוואט מי איג' אגן!!!! בלאט =\ קיצר גם הדיסק טאק אופ יור פאנס אנד ג'אקטס הוא ממש טוב!!! אני אומר תשמעי את 3 הדיסיקים אנמי.. טאק אופ.. והחדש בלינק182 באמת אחלה דיסיקים ממש מצויינים

COW COW

New member
מהזאת אומרת.....

6 שנים (שזה בעצם כמעט כמו כמות השירים שלך שלהם)????????? הם קיימים יותר מעשור

may90

New member
המלצות לדיסקים:: (ווהו)

1.אנמה אוף ט'ה סטייטס 2.טייק אוף יור פאנטס & ג'קט 3. בלינק182 הוא הכי משונה אבל אני עדיין אוהבת אותו! טוב זה מה שיש לי (כע כע מקוריים) אז אני ממליצה לך עליהם

may90

New member
ובגלל שמשעמם לי-

המלצות לשירים מהדיסקים: 1.אנמה אוף ט'ה סטייטס-- aliens exist what's my age again adam's songall the small things mutt 2.טייק אוף יור פאנטס & ג'קט--anthem part 2 first date story of a lonely guy the rock show stay together for the kids roller coaster reckless abandon 3. בלינק182--feeling this obvious i miss you stockholm syndrome down go always easy target i'm lost without you

ketas

New member
../images/Emo13.gifתודה לכולם!

ברגע שאני אחסוך לי קצת מזומנים אני ישר בדרך לטאוור רקורדס

RoyBlinkBoy

New member
ממ זה לא דראג קווין..

זו כוכבת פורנו בשם ג'נין.. ואל תשאלו איך אני יודע (;

RoY Circa182

New member
אני

איך רושמים ת'שם באנגלית ואיזה סרטים מעניינים יש לה... תביא אל תתבייש..! זה גם קשור לבלינק!!!

RoyBlinkBoy

New member
חח

כל מה שאני יודע עליה זה שקוראים לה ג'נין ושבדרך כלל היא יותר בקטע של נשים..

למעלה