היי כולם
אני מיקה מהצפון. לאחרונה החלתי בחיפושים קדחתניים אחר דירה. אתמול הלכתי למתווך נחמד , שמוכן לקחת לי חצי משכר הדירה החודשי כעמלת תיווך. אז ראיתי שלוש דירות. השלישית מצאה חן בעיניי מאוד. הבעיה היא שהיא קצת רחוקה מכל מה שאני צריכה
. אבל השאלה שלי היא אחרת. הדירה היא נורא קטנה, אך יש בה שני חדרי שינה. אני אהיה מסוגלת לעמוד בשכ"ד לבד, כי הוא נמוך, אבל כמובן שהכנסת שותפה תחסוך לי חצי מהעלויות. דיברתי עם מישהי שנשמעת לי חמודה, אבל אני לא יודעת.. ולשאלתי, כמה גדול ההבדל בין להיות לבד, ללהיות עם שותפה ? בקטע יותר של לחזור לבית ריק אל מול לחזור לבית שיש בו עוד מישהו.ז"א הרגשה אישית שלכם (בעלי ניסיון) בלהיות לבד לעומת עוד נפש בבית. אם הבנתם את כוונתי, אשמח לעזרה. ועוד משהו, השותפה העתידית אומרת לי (ולא פגשתי אותה עדיין) שכל דבר שאמצא מתאים לה. מה דעתכם על זה? נכון שאני חייבת להפגש קודים ולדבר איתה ? זהו, תווודה
אני מיקה מהצפון. לאחרונה החלתי בחיפושים קדחתניים אחר דירה. אתמול הלכתי למתווך נחמד , שמוכן לקחת לי חצי משכר הדירה החודשי כעמלת תיווך. אז ראיתי שלוש דירות. השלישית מצאה חן בעיניי מאוד. הבעיה היא שהיא קצת רחוקה מכל מה שאני צריכה