היי כולם:)

סוקהלעך

New member
היי כולם:)

הייתי פה פעם ונגמר לי הזמן אז קצת פרשתי אבל אני צריכה את עזרתכם.. אני עושה עבודה בפסיכולוגיה ואני צריכה שתענו לי על השאלון.. אני מודה לכולכם:) (לא לשכוח זכר/נקבה.. כולם שוכחים פשוט חחח) מיכל

ady18

Well-known member
תשובות

שלום, שאלון זה עוסק בעמדות פמיניסטיות ובעמדות לגבי חלוקת נטל העבודה בבית. שאלון זה הוא אנונימי. עליך לענות על כל השאלות בכך שתסמן/י X באחת מן העמודות (מסכים/ה בהחלט, מסכים/ה באופן חלקי, לא מסכים/ה באופן חלקי, לא מסכים/ה בהחלט). לא מסכים/ה בהחלט לא מסכים/ה באופן חלקי מסכים/ה באופן חלקי מסכים/ה בהחלט * אני חושב/ת שגברים הם אלו שצריכים לדאוג לפרנסת המשפחה. * אני חושבת/ת שנשים צריכות להתמקד בתפקידן הטבעי כאמהות ולא לצאת לעבודה בחוץ. * בחברה בה אני נמצא/ת נהוג שהגבר משלם בפגישה ראשונה. * אצלנו בבית אמא מגהצת ועושה כביסה. * אני סולד/ת מגברים שעוסקים בעבודות הנחשבות לנשיות. * הזוגיות העתידית שאבנה תהיה מבוססת על שוויוניות. * אני מרגיש/ה שכשאומרים לילד "אל תבכה, אתה לא תינוקת" זה מבליט את היחס המזלזל כלפי נשים. * אני מרגיש/ה שהגבר צריך ליזום את הקשר הרומנטי עם האישה. * לפי דעתי, קללות וגסויות שנשמעות מפי אישה הן דוחות יותר מפי גבר. * אני מרגיש/ה שאבא שלי לא עוזר לאמי בעבודות הבית מספיק. * כשאתחתן ארצה שהאב יקום בלילה כאשר ילדינו יבכו. * אני חושב/ת שיש לאפשר לנשים להתנדב לכל המקצועות הקרביים. * אני מאמין/ה שצריך לבחור עיסוק על פי כישורים ונטיות הלב ללא קשר לחלוקה מסורתית גברית/נשית. * אני סבור/ה שנשים צריכות להיות האחראיות על משק הבית. האם אתה זכר/ *נקבה (אנא הקף/י בעיגול).נקבה

d a s t

New member
../images/Emo68.gif אני נקבה

אני חושבת שגברים הם אלו שצריכים לדאוג לפרנסת המשפחה - לא מסכימה באופן חלקי.
אני חושבת שנשים צריכות להתמקד בתפקידן הטבעי כאמהות ולא לצאת לעבודה בחוץ - לא מסכימה באופן חלקי.
בחברה בה אני נמצאת נהוג שהגבר משלם בפגישה ראשונה - מסכימה באופן חלקי.
אצלנו בבית אמא מגהצת ועושה כביסה - מסכימה באופן חלקי.
אני סולד/ת מגברים שעוסקים בעבודות הנחשבות לנשיות - לא מסכימה בהחלט.
הזוגיות העתידית שאבנה תהיה מבוססת על שוויוניות - מסכימה בהחלט.
אני מרגישה שכשאומרים לילד "אל תבכה, אתה לא תינוקת" זה מבליט את היחס המזלזל כלפי נשים - מסכימה בהחלט.
אני מרגישה שהגבר צריך ליזום את הקשר הרומנטי עם האישה - לא מסכימה באופן חלקי.
לפי דעתי, קללות וגסויות שנשמעות מפי אישה הן דוחות יותר מפי גבר - לא מסכימה בהחלט.
אני מרגישה שאבא שלי לא עוזר לאמי בעבודות הבית מספיק - לא מסכימה באופן חלקי.
כשאתחתן ארצה שהאב יקום בלילה כאשר ילדינו יבכו - מסכימה בהחלט.
אני חושבת שיש לאפשר לנשים להתנדב לכל המקצועות הקרביים - מסכימה בהחלט.
אני מאמינה שצריך לבחור עיסוק על פי כישורים ונטיות הלב ללא קשר לחלוקה מסורתית גברית/נשית - מסכימה בהחלט
אני סבורה שנשים צריכות להיות האחראיות על משק הבית - לא מסכימה.

למעלה