היי כולם ^^;

SasuNaru

New member
היי כולם ^^;

אני חדשה כאן והכל ^^; ohayo mina!! ^^ באו נגיד שאני די.... מ-ש-ו-ג-ע-ת ע-ל נ-א-ר-ו-ט-ו!!

חחחחחחחחחח,צ נייס ניק באמת ^__^

אז היי! ~ D: ספרי לנו על עצמך! XD איך קוראים לך? מאיפה? איך הגעת לנארוטו... וכו וכו וכו ^___________________^

SasuNaru

New member
שאלות שאלות...חחח

קוראים לי שרון[חולת אנימה משוגעת מוהאהאהאה] מחיפה....ואמממ..הגעתי לנארוטו מאחותי הגדולה בהתחלה חשבתי שזה מפגר אבל אז זה נעשה סבבה...אני מטורפת על yaoi כמו שהכינוי שלי מראה וכל הזבל הזה ויש לי אוסף של SasuNaru...מנגה...49 מנגות...ותראו תתמונה!! =^^=

lgmtk

New member
בבקשה אל תציפי אותנו ביאוי P:

מילא שונן-איי, אבל עד יאוי חחחחחחח

Galmon

New member
ברוכה הבאה! ~ניא!~

סאסונארו.... סוגוי.... אההה! הנה תמונה מתאימה! זה נארוXשיקאXצוג'י!!! לא?.....T___T ברוכה הבאה!^___^

אמ. תזהרי עם התמונות האלו כאן ;;XD

לא כולנו פה בנות. אז לכל הפחות תזהירי אנשים לפני כן =] (ובכלל המחשב שלי באמצע המסדרון אז _אני_ צריכה התרעה למקרה שאחותי הקטנה בסביבה >.>) אז ברוכה הבאה D: 49 דוג'ינשים @-@ זה יותר מאוסף הדוג'ינשים שלי מהיקארו נו גו :O חח, ואת רק בת 14? חחחחח, גאד @-@ אגב, מי אחותך? D:

SasuNaru

New member
טוב XD

אני ממש לא צפויה 0^0;;; חחח אחותי סתם אחת..חח אני כל כך מחמדה B:

Galmon

New member
וואוו....*o*

טוב שאין לי..... בעיות עם... יאוי.... *מפרכס בפינה* "יאוייי.... זה לא.... שונן איי......" נג'י-"זה בסדר גל, שונן איי זה לא יאוי, אתה עוד בסדר... בערך..."^_^; -"באמת?......" *מוחץ*

Sunnaiko

New member
XDDDDDD

שונן-איי= ז'אנר מסויים של רומנטיקה. יאוי= ז'אנר מסויים של פורנוגרפיה. @-@ ^עובדות יבשות שדיי מסכמות את דעתי על יאוי וההבדל בינו לבין שונן-איי.

ברוכה הבאה!!!!!!!!

מקווה שיהיה לך כיף בפורום..... ישפה אנשים נחמדים ומגניבים .. אל תשכחי לבוא למפגשים אה וכמובן לאהוב נארוטו

A K I R A

New member
המשך -הוריי! עוד פאנגירל D:

ותמונות שוות :} . . . רשום על התמונה שהיא מאתר הנטאי O.O; *מנסה להבין מה קורה בתמונה*

SasuNaru

New member
מוהאהאה

זה דף השער של זה....כל הסיפור הוא שסאסוקה רוצה לעשות משהו עם נארוטו ומפה את כבר יכולה להבין

למעלה