היי כולם!!!

neroit

New member
היי כולם!!!

אני חדשה פה!!............. מותר להצטרף??.... גמאני מאוד מאוד מאוד אוהבת את אורלנדו בלום המדהים!!! והכי אהבתי אותו בתור וויל טרנר בשודדי הקאריבים (הסרט האהוב עליי).. ודרך אגב...... קראתי היום בעיתון שהוא וקייט החברה שלו נפרדו!! זתומרת הוא נפרד ממנה! [אולי כבר שמעתם].. והעיקר אמרו שהוא צמוד לתחת שלה חזק ושהוא מתכנן להציע לה נישואים.. בקיצור...גדול!! אין יותר קייטי ואורלנדו... מהיום יש רק אורלדנו!! טוב אז יש סיכוי שנהיה יחד..
סתם סתם בחלומות..

Galadriel 3000

New member
../images/Emo82.gifברוכה הבאה!../images/Emo82.gif

אני מקווה שתהני פה וגם תזכי לראות פה זמנים טובים יותר...

הגעת בשעת סערה..../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

תחזרי מחר יהיה פה יותר רגוע. סתאאאם ברוכה הבאה!

Lady Sohma

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo174.gifברוכה הבאה:}

שמי דורית, ואני מקווה שתהני פה^^ ובקשר לכתבה- אכן, הם נפרדו בסוף. חבל, אך גם דברים כאלו קורים^^"[והפעם האשם זו העבודה~_~].

SnoocK

New member
שאלום שאלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא, אסור להצטרף.
סתאאאאאאאאאאאאאם
ברור שמותר
אממ אז אני אור, וגמני מתה על אורלנדו
וגמני הכי אהבתי אותו בש"ה, וגמעליי (חיחי זה נראה כאילו כתבתי מגעיל... ויש לי בעיות.
לא לשים
.) זה השרט האהוב...
(אוווו ישלנו המון במשותף....
חיחיח...
) אמממממ אז... יש לך שם
...
מקווה שתהני אחלה פורום......

neroit

New member
חחח כן יש לי שם...

עמית, בת 14......!! מממ.. גם אני הכי אהבתי אותו בשודדי הקאריבים!!.... וגם בשר הטבעות אבל יותר שודדי האריבים.. וטרויה [אבוי לבושה!] עוד לא ראיתי... אני חדשה ולא יודעת פה מי מו מה אז... יש לכם איזה ריב עם הפורום של ג'וני דפ? ייאאאא חבל... הם השחקנים האהובים עליי וחשבתי שזה בסדר להיות בשני הפורומים... TOO BAD.... זהו בינתיים..... ספרןו בני כמה אתם!

Galadriel 3000

New member
נן בחייך... ברור שמותר להיות בשני

הפורומים... חוצמזה הויכוח שהיה כבר מיושב. וגם לאח שלי קוראים עמית

מיטל101

New member
בטח שאפשר להצטרף

מה חשבת? אז ברוכה הבאה...והשתלבות מהירה. אני מיטל אני אוהבת את כל הסרטים שלו ואותו כמובן

ברוכה הבאה לך!!!

אני קארין,בת 15 וחצי...תהני פה זה פורום שולט!!
...בקשר לזה שהוא נפרד מקייט,כן ידענו על זה...האהאהאה איזה כיףףףף...אני אישית לא סבלתי אותה אז ככה שאני שמחה שהם נפרדו...

VIVIAN3

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

קוראים לי אביה ואני בת 13 וחצי. השתלבות נעימה בפורום!

למעלה