היי כולם

ש ק נ א י

New member
היי כולם

שמי שחף ואני עובדת קצת מעל חצי שנה בסושי-בר. יש לי המון דברים מצחיקים לספר, אבל לצערי חלקם קשורים לשמות היפניים של חלק מהמאכלים, שמן הסתם אותכם לא יצחיקו. אני מתארת לעצמי שרוב הדברים שאכתוב כבר קרו לכולכם בעבר, אבל בכל זאת, בא לי להוריד קצת מהלב. בחורה מתיישבת על בר, בוהה בתפריט, תולה בי מבט רעב ושואלת: - אוף! מה אכלתי כאן בפעם שעברה? <בובה, אני משרתת מעל 2000 אנשים בשבוע, אז תעשי לי טובה ותקראי בשקט את התפריט> איש. ממהר. נכנס בהתנשפויות. מפתחות, יומן ופלאפון נזרקים על הדלפק: - יש כאן משהו לאכול? <לא, אנחנו רק תפאורה של סושי-בר> זוג נערים. סיימו לאכול. מסתכלים בעיון על גליל עץ שעליו רשום בגדול מאוד Tip. מדברים בינהם בשקט, פונים אלי: - פה שמים את הטיפ? <לא, פה עושים פיפי> סתם משהו דבילי ומיותר שכולם עושים. בתפריט יש שמות של מאכלים, לדוגמא "פוטו שרימפס" ומתחתיו מפורט :שרימפס, אבוקדו, גזר ומלפפון. הם אומרים: - תביאי לי פוטו שרימפס עם שרימפס, אבוקדו, גזר ומלפפון. <וואלה, תודה שאמרת, אחרת לא היינו יודעים מה לשים לך בפנים> עוד משהו שהם עושים. שואלים מה יש לשתות, אני מפרטת בגדול ומצביעה על המקרר. הם מסתכלים עליו בעיון ו: 1) מבקשים משהו שפשוט אין שם! 2) שואלים : יש את X בבקבוק/פחית? <יש, אבל אני מסתירה אותם במחסן ושותה את כולם אחרי סגירת משמרת> לקוחות מנסים להצחיק: - את יפנית? - אני אתן לך 1000 שקל אם תסניפי את הוואסבי. (חזרת מאוד מאוד חריפה שאיזה אידיוט הסניף ב-JACKASS) - יש לכם שווראמה? שאלות מטומטמות במיוחד: - כמה חתיכות יש במנה של שמונה? - הסלמון הנא, הוא נא? - את סינית? - הדגים שלכם טריים? - מלפפון - זה מלפפון מלפפון? זהו. זה ממש תראפיה. היה לי כיף, מקווה שנהנתם.

Eldad S

New member
אני בהחלט נהניתי :)

singular

New member
../images/Emo6.gif יפה, אהבתי

אם אתחיל לספר את כל הסיפורים המצחיקים שקראו לי אני כנראה אתפוס פה איזה כמה עמודים
בכל אופן, יפה שאת לוקחת את הדברים בהומור- זה הכי חשוב ותזכרי שהלקוחות האלה הם מה שעושים לנו את המשמרת למעניינת (אם כל העצבים שהם מביאים לנו) המון הצלחה בהמשך, ורק מקרים טובים singular

get well

New member
היה לי עוד יותר כיף...חחחחח../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום גם אנוכי מלצרית ויש לי משהו להוסיף שקרה לי לא מזמן.. לקוחה מתיישבת ויש לנו כמה מנות שלא מופיעות בתפריט אני מתחילה להקריא לה אותם ופתאום היא עושה לי: "אני יכולה לדבר???????????.."
סליחה באמת שסיפרתי לך על המנות החדשות... אח"כ התברר לי שהיא משוגעת כרונית ומוכרת ללקוחות כל המסעדה...

למעלה