היי, כולם !!!!!!!!

היי, כולם !!!!!!!!

קוראים לי נטלי אני בת 15 מת"א.... ומין הסתם אני מכורה לגוד שרלוט !!!! אני הכי אוהבת את ג'ואל (כפרה עליו !!!!) ואת בנג'י (מושלם !!! יש לו כמה פירסינגים מיותרים, לא ?! זה שמעל השפה...) לא נכנסתי לאתר לפניי כי פשוט לא היה לי זמן !!!! (כיתה י') אבל הנה אני !!!! באתי לשבת איתכם שבעה. אני לא מאמינה שהם הפסידו ללינקין פארק !!!!!!! אררררר שונאת אותם !!!!! חוץ מגוד שרלוט אני אוהבת עוד מלא זמרים/ להקות: אמינם, מארון 5, באסטד, בלינק, סאם 41, בון ג'ובי ובלו... יש עוד כמה ששחכתי אבל חפיף... סורי על המגילה ....חח נטלי :) ביי דה ווי- יש למישהו קישור של הקליפ החדש שלהם ?!

KaUrO DoNo

New member
ברוכה הבאה ותהני

ועכשיו משו בישביל כלום...בישביל שאף אחד לא יתעצבן תפסיקו ללכלך על להקות שאתם לא אוהבים זה מעצבן יש פה אנשים למשל אני וליאת שכל הזמן מתעצבנות שמלכלכים על לינקין אז דיי! אתם לא רוצים אל תשמעו אותם אבל אל תלכלו אני לא מלכלכת על שום להקה אחרת וזה ששמחתי שלינקין זכו לא אומר שאני שונאת את גוד או משו אם הייתי שונאת אותם לא הייתי באה לפורום ועוד משו..אני לא זאתי שפתחתי את ההודעה שגוד הפסידו ולינקין זכו..ובחיים לא הייתי עושה דבר כזה אבל אם כבר פתחו הודעה רציתי קצת לשמוח וזאת זכותי.. ואם לא תפסיקו ללכלך זה סתם יהיה חבל..זה הורס את הפורום תודה...

ברוך הבא

צודקת .... במאה אחוזים .... ואת החדשה :) תהני תעשי כייף תציפי הודעות ושמחים שיש הרבה חדשים

Falling Tears

New member
היי נטלי ברוכה הבאהההה

אני קולן בת 15 מראשון.. כיתה י' גם :) תהני פה בפורום!! וכן הם הפסידו ללינקין אבל חייבים להודות ללינקין יש יותר ניסיון ובהחלט מגיע להם לזכות!
גם אני חולה על באסטד ומארון5 וגן בון ג'ובי :) זהו.. אנג'וי!!

just jenny

New member
וואלקום! ../images/Emo24.gif

אני ג'ני נייס טו מיט
בת 14 וגמאני חולהההה על ג"ש!! תהני פה =)

Just Angel

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

המממממ אני ליז ובלה ובלה ובלה בלה בלה.....
המממ מקווה שתהני כאן וזהו נראה לי

33emily33

New member
../images/Emo24.gif ברוכית ../images/Emo24.gif

היי נטלי...... את מכירה אותי אני אמילי אז תהניי בפורום.. וכן, גמני עדיין עצובה על ההפסד של ג"ש!!!!!!!!

למעלה