היי כולם! אני חדשה פה.. אני מהרצליה בנגיד כיתה ט'.... ואמממ זהו נראה לי!
ש שניצלונה New member 11/11/04 #1 היי כולם! אני חדשה פה.. אני מהרצליה בנגיד כיתה ט'.... ואמממ זהו נראה לי!
B Brolly New member 12/11/04 #3 מה, בלי לומר איזה מזל את, באיזה שנה נולדת מה את רוצה להיות בחיים? סתם..... ברוכה הבאה
א [אורן] New member 12/11/04 #7 כנראה שהיא יודעת אחרת קשה להסביר את העובדה שבן יהודה הקטנה שלנו המציאה מילה חדשה "שתיכם" שמערבת בין צורת הזכר ("שניכם") לצורת הנקבה ("שתיכן"). צריך להציע את זה לאקדמיה ללשון עברית כפתרון לסוגיית המינים בדיבור מול קהל.
כנראה שהיא יודעת אחרת קשה להסביר את העובדה שבן יהודה הקטנה שלנו המציאה מילה חדשה "שתיכם" שמערבת בין צורת הזכר ("שניכם") לצורת הנקבה ("שתיכן"). צריך להציע את זה לאקדמיה ללשון עברית כפתרון לסוגיית המינים בדיבור מול קהל.
B Brolly New member 14/11/04 #8 אני יותר התייחסתי לקטע של הלשון הנקבי בהתחלה זאת טעות דיי נפוצה של אנשים אז לא כל כך חשבתי שזה נורא אז פשוט אמרתי שאני בן והתחושה הראשונית שלי הייתה נכונה כי היא התנצלה
אני יותר התייחסתי לקטע של הלשון הנקבי בהתחלה זאת טעות דיי נפוצה של אנשים אז לא כל כך חשבתי שזה נורא אז פשוט אמרתי שאני בן והתחושה הראשונית שלי הייתה נכונה כי היא התנצלה
ש שחםםם New member 15/11/04 #9 לא נכון אתה הנחת שהיא התכוונה לבנות למרות שהיא לא- ואתה יודע מי קופץ בראש...