היי כולם

omrikalmi1

New member
היי כולם

אני חדש חולה על סדרות טלויזיה מצוירות ישנות כגון X-MEN ספיידרמן צבי הנינגה חח כל ה"אקשן" חח עכשיו רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג קלטות וידאו של הסדרה" ספיידרמן" העונות הראשונות והטובות ולא ספיידרמן 2005 משהו כזה שהיה בפוקס קידס מי שרואה אז הסידרה שמשודרת ב16:05 אני ממש חולה על הסידרה הזאת אבל אני לא מוצא מקומות שמוכרים את זה כבר, חח אני בן 17וחצי אז לא לרדת עליי יותר מדי:) תודה מראש

yael n

New member
../images/Emo99.gif

פאר צ

New member
מה אני מציע לה ידידת בסך הכל

טוב גם לך אציע ידידות פיצוציה תסכימי להיות ידידתי? כנ"ל יעל

yael n

New member
אמממממממ

לא אוהבת להיות בררת מחדל
אבל נראה לי שכן

אל תדאג..

אל תדאג לא נרד עלייך...גם אני בת 17 ואני נהנת מכל הסרטים הילדותיים של פעם..
אבל סורי... אני לא יודעת מאיפה משיגים את כל הסרטי וידאו של פעם.. אולי תנסה בחנות של סרטי וידאו לילדים.. (מאיפה אתה. כי ידוע לי שבפ"ת יש...) בכל אופן ברוך הבא..

D o r y

New member
איזה מאאגגנניב לך!

אני עוד מעט מעט מעט מעט מעט אהייה בת 14 יאיי ואז אני אוכל לעשות משו עם החיים שלי=) עוד חצי שנה אתה בצבא!!! ענק! תהנה ובהצלחה=) ספידרמן.....אין לי מוו ואין לי מושג.. אבל בהצלחה גמבזה=) =) (= נורםי

yael n

New member
שאלה טובה ../images/Emo70.gif

ואני לוקחת לעצמי את הזכות לענות. ת'אמת בין 14 ל-13 אין הבדל אם לא עשית כלום אז גם תמשיכי. זה לא איזה גיל מיוחד שדברים מתרחשים בו!!! אבל תמיד יש תקווה להתחיל משהו חדש למה לחכות עד היום הולדת? תתחילי עכשיו!!!!

D o r y

New member
AGES

גיל 15 רולז! וגם 18 כי אז אפשר לעופ מהבית=) אבל כל גיל פנאן!תנצלו אותו(= BE COOL FUCK SCHOOL חחחחחחחח סתאאאם

D o r y

New member
:

אמ..! ללכת לחדר כושר! ולעבוד סופסופ! ו... חוצמזה כל החברים עלי עכשיו חוגגים 15 ורק אני והתאומה שלי נהייה בנות 14 ועוד כמה ילדים.. =) (= נורמי

yael n

New member
אהההה../images/Emo24.gif

גם אני תאומה
איזה יופי טופי |טופי| אתן דומות?

D o r y

New member
קרול

ממאאגגניב! אבל תאומה זה לא כייפ בכלל לדעתי... מאיפו את?

למעלה