היי כולם..

pitput1

New member
היי כולם..

אוקיי, אני יושבת לי וחושבת למה אני מצפה מעצמי בשנה הנוכחית.. והגעתי למספר דברים. בעיקר דברים בעצמי שאני רוצה ומקווה שישתנו. כמו ל"גדל" מעט(ואם אפשר אז הרבה) בטחון עצמי,להיות יותר פתוחה לסביבה, לאהוב את עצמי, לקבל את עצמי כמו שאני, להיות יותר אופטמית, עם יותר שמחת חיים ולהפסיק לראות הכל בשחור. אני חושבת שאמרתי כבר אבל בכל מקרה חודש הבא אני מתחילה ללמוד לתואר ראשון, וגם עוברת לדירה משלי עם שותפים, וזה שינוי גדול בשבילי שאני די חוששת ממנו. וזה אחרי תקופה לא קלה בכלל שעברתי בצבא ולבסוף קיבלתי פטור ובנוסף עוד דברים שגרמו לי להרגיש מאוד רע עם עצמי, אז בנוסף, אני מקווה ומצפה מעצמי באמת להשקיע בלימודים ולהסתכל על זה כחוויה, להכיר חברים חדשים, וגם חבר... :) ובכלל, לנסות להנות מהחיים ולקחת דברים בקלות, זהו בערך, אני מאוד מקווה שבאמת יהיה לי טוב, ושבראש השנה הבא אני אכן אוכל להגיד סוף סוף שהיתה לי באמת שנה טובה. שיהיה לכולכם חג שמח ושנה מדהימה.

היי pitput, רק אם תחליטי שאת עושה

משהו בשביל להשיג את מה שאת רוצה, תוכלי בסוף השנה להגיד שהיתה לך שנה טובה. אני מאמינה בעשייה, ולא רק באיחולים. האם יש לך מחשבות על איך לממש את הציפיות שלך? שתהיה לך שנה טובה

pitput1

New member
אני חושבת שזה בעיקר לעבוד על עצמי,

גם התחלתי טיפול לא מזמן..(אצל פסיכולוג אם לא הבנת..) שאני חושבת שקצת עוזר לי. אני מקווה שיהיה טוב. יש לך עצות בשבילי? הכל מתקבל בברכה.. :)

נראה לי שבחרת להתחיל במשהו מצוין

תהליך פנימי בליווי של איש מקצוע, זה בהחלט מקום טוב להתחיל בו. ויחד עם זאת, אני מאמינה שעשייה במקביל תוכל לתרום משלה משהו. מה בדיוק לבחור לשנות - את זה כבר את תחליטי בעצמך. ערב נעים,

pitput1

New member
היי יעל..

קודם כל תודה.. ואני חושבת שאני בעיקר צריכה לעבוד על עצמי, להתחיל להאמין בעצמי יותר, להעיז יותר אולי.. גם התחלתי לא מזמן טיפול אצל פסיכולוג ואני חושבת שהוא קצת עוזר.. מקווה שיהיה טוב בסופו של דבר. בכל מקרה, יש לך אולי עצות בשבילי? כל דבר יתקבל בברכה :)

למעלה