היי כולם..

היי כולם..

לוידעת אם יש פה עוד אנשים "מהתקופה שלי", אבל הייתי פה בפורום ממש ממש מזמן... ויש לי כמה שאלות בקשר לעונה שמשודרת עכשיו ביס, ועוד כמה שאלות בכלל (= אז ככה.. 1. סטוקוול יודע שבריאן הומו? 2. למה ג'סטין ובריאן חזרו..? מה קרה לאית'ן..? *פיספסתי קצת פרקים..* 3. שמתי לב שכולם כבר מדברים פה על העונה הרביעית ומורידים אותה וכל זה.. היא תגיע מתישהוא לטלויזיה..? תודה! (=

אז ככה

כן, סטוקוול יודע שבריאן הומו, ומשתמש בו כדי להרחיק את הדיעה הרווחת שהוא (סטוקוול) הומופוב אית'ן בגד בג'סטין שגילה זאת והבין עד כמה הוא אוהב את בריאן - והם חזרו עונה 4 תגיע ליס לאחר עונה 3 (אולי לא ברצף אבל יס רכשו אותה)

E2100

New member
אני גם מאז עו שהעלו אותה בטלוויזה

קוראים לי גיל אובכן סטקוויל לא ידע שבראיין הומו הוא ידא על זה רק שעכשיו בראיין יעזור לג'סטין ורק אז הוא {בראיין יגיד הזה בפומבי
את פיספת אכן כמה פרקים מוקדמים ג'סטין פשוט חלם אל בראיין {בפרק שהוא אצל דפני הוא אמר לה וגם בראיין חיפש אז עוזרים שיעזרו לו להיות מזכירה שלו אז ג'סטין התנדב אי'תן עזב בשביל העולם התזמורות עם כישרונות מאותו התחום

אאאהה אית'ן עזב עם ההוא שהוא דיבר

איתו בבכורה הזו שג'סטין בא בהפתעה וראה אותו..? איך ג'סטין קלט אתזה..? ולמה בסוף מלאני בהיריון ולא לינזי? ולמה ההיריון הוא ממייקל ולא מבריאן? *סורי, טו מאץ' שאלות*

E2100

New member
../images/Emo127.gif

מלאני גם רצתה תינוק {אני שככתי באמת למה אבל יופי לגבי מייקל פשוט כי הבחירה במייקל הייתה הכי טובה שהתינוק יגדל הוא לא יקלל יהיה סימפתי -ובראין לא כל כך טוב לפנות אל בראיין בשיכנוים גם כן זה לא היה נראה טוב הם בראיין פתאום מזיין את מל הה.. ללינדזי יש תינוק כבר מספיר לה 1 עד לעונה חדשה

ממש לא נכון,שוב

מלאני לא רצתה לינדזי התעקשה והצליחה לשכנע את מלני. לגבי האב. הן רצו בתחילה שזה יהיה בריאן בעיקר עלמנת שלילדים יהיה אב משותף. בריאן בשום פנים לא הסכים. הוא כעס על מל ואמר לה שהיא שינתה את הכללים שכן הוא הסכים לעשות איתה עוד ילד אבל בשום פנים לא עם מלאני. לא קשור לקללות או סימפטיות. לגבי איך הם ניכנסים להריון וההערה שלך על לינדזי.......עוד לא הבנת שהם לא מקיימים יחסי מין עלמנת להיכנס להריון? לגבי הבחירה במייקל,לאחר שבריאן סרב מלאני חשבה על כל המועמדים והגיע להחלטה שמייקל הוא הכי מוצלח מכולם.

QAF Fan Block

New member
לא ממש מדוייק

מלני רצתה עוד תינוק ולינדזי אמרה לה שאם היא רוצה עוד תינוק שהיא תשא אותו בעצמה! ואז היה איזה סיפור שלם שמלני לא יכולה להכנס להיריון ובלה בלה בלה.....ובסוף הצליחו. בנוגע לבריאן. הוא בהתחלה לא הסכים ואחר כך הוא הסכים בתנאי שאם זה יהיה בן יקראו לו בריאן על שמו. מלני לא הסכימה ואז הם החליטו לבחור במייקל.

אתה לא ממש מבין מה הולך שם :)

אז ככה. סטקוול בהחלט יודע שבריאן הומו. הוא,הוא הרי פוטר לאחר שניתפס במועדון הומאים והוחזר עלמנת לעזור לסטקוול נגד דעת הקהל הציבורית. גאסטין לא התנדב להיות המזכירה של בריאן כי בריאן חיפש עוזרים. הוא הגיש מועמדות להיות מתמחה במשרד במסגרת הלימודים שלו באונברסיטה. ואת זה הוא עשה עלמנת להיות קרוב לבריאן,לא כי בריאן חיפש מזכירה. בריאן כלל לא ידע שהוא התקבל להתמחות במשרד והופתע מאוד לראות אותו שם. איתן לא עזב, גאסטין העיף אותו.

E2100

New member
את צודקת מאוד ?,

רק אני ניסחתי באופן קצת מבולבל תודה

למעלה