היי כולם

billys girl

New member
היי כולם

נחשו מי אנייייייי סתם מי אנייכולה להיות אני בבצפר ונרשמתי מחדש ואני לא אשכח להתנתק (*אהמ אהמ למישהו*) טוב אז המורה עכשי ובודקת לי ת'מחבן אולי אני אקבל 100 כמו אורלע?
עוד מעט תגובה לדעת

EleVaTioN

New member
רגע במה המבחן?../images/Emo129.gif

במה קיבלתי 100?
פאק היה לי היום שוב מבחן במדעי המחשב......לאדעת איך הלך
ק-ק-ה

EleVaTioN

New member
תגידי טודע!!../images/Emo129.gif

כי אם תלמדי אקסס את מזה תתגעגעי לאקסל....... אני שונאת אקסס זו תוכנה כל כך מעצבנת!!!! חחחחחחחחחחחחח ואיי המורה שלי הרגה אותי פעם היא ראתה את מפתח והתחלנו כזה לדסקס על זה עלק לדסקס קיצר היא עושה לי "אם היו אומרים לך שזה פרח היית מאמינה שזה פרח?" אני לא הבנתי את הקשר כאילו WTF בכל מקרה, מעכשיו כל פעם שבאים ושואלים אותי אם זה צלב אני אומרת "לא זה פרח מה אתם לא רואים?" ואז אני ויולע נצחקות לאללה!
חחחחחח אז היום כזה כולם בכיתה [כיתה של בנים
] היינו במעבדות אז הם התחילו להסתכל על כל הדברים שיש לי בתיק [פנתגרם וכל זה] ואז הם אומרים למורה "ראית איזה תלמידה פריקית יש לך?" [מה פריקית?! אמא שלהם
] אז היא אומרת כזה "כן ראיתי את הצלב הזה שיש לה" ואז אני ויולע כזה "זה לא צלב זה פרח!" ונשפכנו!!!!!!!!
זה היה כל כך מצחיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל הכל ברוח טובה סעמק!

the z girl

New member
חח.. כבר למדתי אקסס בכתיה ז

ויש לך אנשים רעים בכיתה לא זוכתר מזה פנתגרם. אבל למה את מחזיקה תא זה בתיק?!

EleVaTioN

New member
חחחח רציני?../images/Emo129.gif

אנחנו לומדים עכשיו....... ופנתגרם זה הכוכב הזה שעם שפיץ אחד למטה מסמל שטן ועם 2 למטה זה מסמל משו חיובי שלי יעם 2 למטה למה יש לי? אולי אני קצת מאמינה בזה אני אוהבת את זה למה אסור לשים דברים כאלה בתיק!?

the z girl

New member
מי אמר שאסור?!?!

זה סתם מוזר.. חיח.. אבל אנחנו יודעים שאת ילדה מוזרה.. אממ סליחה הכוונה את ילדה מיוחדת..
מוזר זה לא דבר רע.. אני לא מבינה למה הקונוטציה של "מוזר" זה שלילי.. יא התחלתי לדבר שפה גבוהה פה.. אפילו שהמורה המחליף ללשון גרוע כמו הASS שלי ומכוער כמו שהASS של ג'ואל יפה (בקיצור, התחת של ג'ואל מושלם) מוזר=מיוחד ©הזכויות שמורות לרעות, שהיא ההשראה וזאת שהביאה לפני את המילה "מיוחד" לתודעה.© חיח אורלע זה נשמע יפה.. אבל עדיין לא הבנתי כ"כ.. זה יענו כמו חמסה כזה רק עם צורה יותר נורמלית ושאף אחד לא מכיר את זה? _(
מה קורה לי?
)_

למעלה