היי כולם

fritzi2

New member
היי כולם

אני רוצה לאמץ כלב מחוסן , שחונך לעשות את צרכיו מחוץ לבית יש אפשרות לאמץ כלב/ה כלבה כזאת בעמותות כמו צער בעלי חיים או עמותות דומות?כי זה התנאי שנותנים לי בבית לאמץ כלב/ה :)

s i n g a

New member
בטח שכן

הרבה כלבים מרוב העמותות מגיעים ממשפחות שנטשו אותם. את רק צריכה לקחת כלב מספיק מבוגר (מעל גיל חצי שנה) ולא גור קטן.

lilithmm

New member
../images/Emo107.gifודאי שכן../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

אתה רק חייב לקחת בחשבון שגידול כלב כרוך בהרבה עבודה והשקעה.

fritzi2

New member
תודה

בודאי שגידול כלב דורש אחריות וטיפול רב בו עוד כמה שאלות:איזו עמותה לאימוץ כלבים יש בחולוןאו ראשון? והאם אני צריכה לחסן את הכלב או שמחסנים אותם כבר בעמותה? זהו תודה מראש !~

lilithmm

New member
../images/Emo107.gifראשון אוהבת חיות../images/Emo20.gif

עמותה נהדרת. אני כנראה מגיעה לשם מחר למסור את הכלבים שלי. כולם מחוסנים לפחות חיסון ראשון.

r i p l y

New member
אם כבר אז תקחי מתנולחיות לחיות

הם עם הרבה בעיות עכשיו -פשיטת רגל ולהוריד מהם את מטלת הטיפול בלכבים עוד יותר תעזור ולו רק בכלב אחד.. תפני לעמותה הקרובה לאיזור מגורייך ותסתכלי מי יודע אולי תתאהבי באחד מהם..

fritzi2

New member
תגובה

אני חושבת שמכל מקום שאני אאמץ כלב זה יהיה בסדר....עצוב לי לשמוע על מה הולך בצער בעלי חיים... אני אשתדל לבדוק ב2 המקומות ואיפה שארגיש שבאמת אני מצילה את הכלב שאני מאמצת... משם אני אאמץ תודה על המידע שנתתם לי , לא ידעתי עליו... זה נכון מה שאומרים על צער בעלי חיים שבמקרה שישי הרבה כלבים לאימוץ והרבה כספים להשקיע בטיפול בהם , הם מרדימים אותם?

yakh

New member
כן בטח שאפשר.../images/Emo45.gif

כן את יכולה לקחת משם כלב אבל צריך שהוא יהיה בוגר כי רוב הכלבים שם מגיעים ממשפחות שנטשו אותם אבל את צריכה לדעת שזה דורש המון המון אחריות לטפל בכלב.

למעלה