היי כולם!!!

היי כולם!!!

מה לעזאזל אני עושה ערה בשעה כזאת.... אין לי מושג. בכל מקרה, אני שוב בניו יורק אחרי חופשה של 12 ימים בישראל. היה כל כך כיף!!! אני אספר לכם בקצרה איך היה ומה היה, אז נחתתי בנתב"ג אחרי טיסה סבירה, שם פגשתי חלק מהמשפחה שלי שבאו לראות אותנו, נסענו לבית שלנו שמנו את כל הבגדים והמזוודות והלכתי לפגוש את חברים שלי, ירדנו לים, בערב הייתי במסיבה, לא משהו מיוחד. אח"כ הייתי בסופשבוע באילת עם חברות שלי. אחח אילת אילת, עבר יותר מדי זמן מאז הפעם האחרונה. אתם מכירים את הקטע הזה שאתם באים לחופשה בארץ ואז אנשים שאתם לא מכירים מתחילים לדבר איתכם, ותמיד יש את השאלה הזאת "אז מאיפה את?" ואז אני עונה "ניו-יורק" ואף אחד, אבל אף אחד, לא האמין לי. ותמיד יש את הדברים המפגרים שהם אומרים לי אחרי שאני אומרת מיו-יורק שזה "אז איך יודעת עברית?"(קסם) אז מה את עושה פה?" (משחקת דוקים) "ניו-יורק בארצות הברית???" (לא, ניו-יורק בדימונה) אבל התשובה הכי שכיחה היא- "כן, בטח. ואני גר בלונדון/לוס-אנג'לס/פריז/וושינגטון/רומא. ואחרי שכבר מאמינים לי יש עוד משפטים מפגרים אין לי ארץ אחרת/אני לא מסוגל לעזוב את הבית שלי/אז איך שם?/ איך את מסתדדרת עם אנטישמיות/איך הם מתייחסים אליך בתור ישראלית?/איזה כיף לך, את לא יודעת איזה קשה פה. מה עוד היה? הייתי במסיבת חוף גדולה בחוף פרישמן שנמשכה יומיים, הלכתי לכל מיני מועדונים ומסיבות, השתכרתי, ובקיצור ממש נהנתי. אח"כ הגיע הזמן לחזור, עלינו לטיסה לניו-יורק וכאן התחילה הדרמה האמיתית. אני לא יודעת אם שמעתם על הטיסה של ה- 24 שחזרה בחזרה, בכל מקרה, אנחנו היינו על הטיסה הזאת. זה היה ממש ממש מפחיד. היה שקט במטוס, היינו מעל הים איזה שעה ושפכנו את כל הדלק, ופתאום אתם רואים את כל האנשים מוציאים תהילים מאיפשהוא ומתחילים להתפלל. אני יחסית הייתי די רגועה (יחסית) כי הייתה לי הרגשה טובה, וההרגשות שלי אף פעם לא מטעות אותי. אז אחרי שנחתנו בביטחיה כולם מחאו כפיים ובלה בלה בלה, הטיסה התעכבה בכמה שעות ואז שהגענו הלכתי ישר לבן, ממש התגעגעתי אליו. אתמול היינו באיזה פאב והיה נחמד. זהו. כאן תם הסיפור. אני חוזרת לישון.

Odish16

New member
איזה מפחיד...:/

הייתי מתעלפת אם היתי בטיסה הזו! לא הבנתי למה שפכתם דלק ובלה בלה בלה, איזה מפחיד זה...וואי, מעל הים..להתקע במטוס ועוד יות מלחיץ שמוציאים את התהילים או מתפללים, זה סימן שהמצב גרוע..חחח, בכל מקרה אני שמחה שלא קרה איזה אסון ושכולם יצאו בסדר..חיכו לכם הרבה "אורחים" כשהמטוס חזר..חחח הממ, שמחה שנהנת בישראל, נשמע מעניין. שיהיה לך לילה טוב..בה ביי

Julia16

New member
היי סיוון!

וואו, נשמע שהיה לך מזה כיף בישראל! וכן, אני מכירה את זה שלא מאמינים לך שאת גרה בחו'ל...וגם כשכבר כן משתכנעים אז מתחילים לשאול שאלות מפגרות ומעצבנות כאלה.. אבל תראי, אין מה לעשות ואי אפשר להאשים אותם, כאילו, תחשבי איך את היית מגיבה אם מישהו היה מספר לך שהוא גר בחו'ל, וזה כשאת ישראלית שבחיים שלך לא עזבת את הארץ. את לא ממש תדעי מה לשאול, נכון? אני גם נוסעת לישראל עוד שבועיים ואני יהיה שם כמה שבועות אז אני מקווה שאני יהנה... בקשר לטיסה- זה באמת דבר ממש מפחיד ויש לך מזל ששום דבר לא קרה! אז איך עכשיו בניו-יורק? את מתגעגעת לישראל או שמחה להיות באמריקה הרחוקה? טוב, ביי בינתיים ליבי

חחחחחחחח סיון- שמעי

שמעתי על זה אני שמח ש"נהנת" בטיסה-חוצמיזה שחצי תחנה שלי היתה שם-והרבה חברם שלי מכבוי אש ומד"א היו שם. לפחות אבת בסדר לא קרה כלום טוב לשמוע שהכל בסדר העיקר נהנת ואת בסדר שדרך אגב אני עוד שבועיים בניו יורק ליום יומיים ככה ומשם אני טס לסיאטל אם יש לך מסנג'ר אוICQתגידי לי

קצת באיחור אבל...

בכל מקרה- עכשיו בניו-יורק הכל סבבה, אני לא ממש מתגעגעת לישראל כי רק עכשיו חזרתי משם... אבל עזבי געגועים, אני תמיד אשמח לחזור לגור בישראל בכל שלב ובכל יום שיגידו לי, לא שזה מונע ממני לאהוב את ניו-יורק, להפך, זה המקום הכי שווה בעולם. אה ואני בטוחה שתהני בישראל. ביי.

kit k@t

New member
sounds like fun

if it would have happened to me and my mom she would have freaked out. she is kinda scared of flying so having a plain do that would have made her take only ships from now on... i am so tired... kat

justnoa

New member
וואי

מפחיד אז כנראה הטיסה שדיברו קודם הייתה שלך... ואולי לא.. שיהיה אבל נשמע כחוויה בסך הכל שמחה לשמוע שנהנית בישראל

למעלה