היי כולם!

mushmor

New member
היי כולם!

היום חזרתי מנסיעה הרוכה מאילת! הרבה שמש, הרבה ים וקניות (שגיא אני מקנה בך!) אה..וגם הרבה חתיכים... ואני בהלם מהידיעה החדשה שעברי בא!!! אה...וגם קניתי את הספר...ספר מדהים! כיף לחזור הביתה!

ZVI Z

New member
וסופסוף הצלחתי לקנות 3 כרטיסים לניצ

נצנצנים!!! אני כל כך שמחחחחחח יואו מור תקווי לטוב,שלא ירצחו אותך.לא מוסיף מילה.פשוט תיזהרי. ההמשך שלך מעורפל.ביי.שמרי על עצמך!

ZVI Z

New member
את ממש נחמדה

אני הייתי רציני בדרך כלל מאוד מתעצבנים פה על אנשים שסתם כותבים הודעות בלי OFF ועוד כל מיני שטויות

מייקל21

New member
צבי יא אוהד מכבי

אני שמע פה הערות עוקצניות? אין בעייה לפתוח סתם הודעות רק למה לפתוח שירשור חדש על נושא קיים כבר? ולמה לפתוח הודעות הקפצה כל דקה? ולמה לא להתעסק יותר בעניין הפורום עצמו? (לפחות זו דעתי) אבל פורום חופשי. שכל אחד יעשה כרצנו, אפילו להיות אוהד מכבי :)

ZVI Z

New member
אתה יודע מה עיצבן אותי

אם אתה כבר מדבר על זה שבאמת לא מתעסקים בעניין הפורום עצמו,למשל היה יכול להיות אחלה שרשור של פירוש שירים אבל חוץ מהכותבת היתה תגובה 1(עבדך הנאמן)וזהו.את כל השאר זה לא עניין.בתור מומחה אבקשך לשנות סדרי עדיפויות איכשהו. שום הערות עוקצניות.רק נעקצתי בידי נמלה,זה הכל. והפורום הזה הוא פורום צהוב,אוהד מכבי כי אני החלטתי ולא ראיתי הפגנות מול חלון חדרי אז הפורום הוא צהווווב.

HFT

New member
זה כשאני הייתי הכותבת?

אוי סליחה שאלה שהיא
ועכשיו זה לא בצחוקים ממש הגזמתם.

מייקל21

New member
צבי

שגיא ואנכי עושים כל מאמץ שלפורום יהיה סדר ונשאים מענינים. שים לב: 'ראש בראש', 'דיון פורום' הם רק חלק מהפינות הקבועות שהעלתי פה. 'ההמלצה השבועית' היא פינה קבועה של גל, ואני אשמח לעוד רעיונות ופינות קבועות שיגעו מכולם.

mushmor

New member
ומה אני?! אוויר??!??!?!

לא יפה לא יפה..... אני גם עושה פינה.....

mushmor

New member
מה זה OFF??

וחוץ מזה אני לא חושבת שצריכים להתעצבן עליי כשאני חוזרת אחרי הרבה זמן...לא יפה!

ofir78

New member
כן הלך לי מצויין

עניתי על כל התשבות בכללי נכון (לפי הפיתרון) נקווה שאין לי שגיאות קטנות. זאת אחת הבגרויות הכי מפגרות שעשיתי. יחידה מטומטמת אתה לא יודע איזה סיפור עשו מהבגרות הזאת בבית ספר שלי. בכל אופן המגן שלי בסדר 93 אפשר היה יותר אבל מה לעשות נקווה שהבגרות תעלה.

למעלה