היי כולם:

א ב ד ו ן

New member
היי כולם:

מה המצב? אני חדשה פה.. אולי תוכלו להסביר לי על מה הפורום הזה מדבר? אני יודעת שהנושא הוא מודעות פנימית - אבל תוכלו אולי להסביר לי? תודה מראש שי

The Warrior

New member
היי שי !

נראה לי שכבר תוכלי להרגיש פה מצויין. הנה שמך מדבר כבר בעד עצמו, כפי ששמו של כל אחד ואחד מאיתנו, נושא את קוד מהותנו כאן עלי אדמות. ואת
בלי הרבה להרהר ראיתי פן אחד (בינתיים רק אחד), והנה הוא שאת מסוגלת לתת. רק לתת ולהעניק, ואל תגידי שלא
"שי" זו מתנה. משהו שאנו יכולים להעניק. אם נקרא את שמך מהכיוון השני נקבל את המילה "יש". את פועלת מתוך מה שיש בך, מתוך היש האין סופי. יש את כל מה שצריך. כיון שאת מלאה במה שאת, ממילא את גם ראויה להעניק. לתת. ואפילו אין מה להבהל מהכינוי שהחלטת להצמיד לעצמך, כן, אותו היום שהחלטת להתחבר לשם "אבדון". גם לזה אנו זקוקים. אנו חייבים לאבד כל דבר זר שהצמדנו לעצמנו. תויות מיותרות, או דימויים חיצוניים, ההופכים אותנו לבודדים ומיותמים. מבלי השמדה עצמית זו לא נגיע לעולם אל מקדשנו הפנימי, אל האוצר התמון בנו, אל אותו מקום בו אנו מחוברים אל הכל, ובכל זאת נושאים באיזשהו מקום את אפיינו המיוחד, את ייחודנו בתוך ה"אחד". (אמרתי כבר? "אחד" = 13 = "אהבה"). אז ללא האבדון לא תהיי מסוגלת להקרין את ה"יש", או להעניק לנו את השי שיש לך לתת. מנסיוני הקצר נראה לי שעל זה מדבר כאן הפורום, על הדרך איך להגיע להכיר את עצמנו, את האלהים שבנו........איש איש והגדרתו. היי ברוכה,

ברוך בואך שי../images/Emo24.gif

היי!!! לי השם שי מתקשר דוקא לשם של בן... האם זה השם שקבלת בילדותך, או שקרה מה שהוא בדרך? או אולי בכרטיס הביקור שפרסמת חל שבוש? בתור אמא לילדים עברתי את החוויה של לקרוא בשם לרך שנולד שלוש פעמים. זאת אחריות כבדה לבחור שם שבעצם יעצב לך את החיים בעתיד. קשה לי להבין הורים שקוראים לבנות שלהם בשם של בנים??? בכל אופן הפורום הזה עוסק בהרבה מאד נושאים. אתם הם אלא שבוחרים בנושאים שמענינים אתכם מתוך עולמכם הפנימי, ובעצם שאילת השאלות מתפתחים כאן דיונים מפרים... הפורום מגרה את המחשבה לשאול שאלה. התשובות המתקבלות גורמות לעיתים לעוד עשרות שאלות להתעורר... זו היא התחלת הדרך אל המודעות הפנימית. בהצלחה...

magister

New member
לעניין השמות

השם שלך "מיכל" עורר בי רצון לרשום כאן משהו שחיברתי פעם: מיכל לאישה שלי יקראו מיכל. יהיה לה שער בלונדיני קצת מתולתל. מעבר לזה אני לא יודע הרבה על מי היא בכלל. בבוקר שנקום היא תרתיח מים בקומקום, אני אכין סלט ירקות וברדיו ינגנו מוסיקות שמחות. אני ארצה שזה יהיה מוצרט בקונצרטו לפסנתר אופוס כזה או אחר. היא תרצה שלמה ארצי, הפעם אני לא אוותר. כי לאישה שלי שיקראו לה מיכל, יהיה לה כמו גם לי הרבה מזל, שפגשתי אותה והיא פגשה אותי וככה יחד נוכל לעשות את המוסיקה שלנו.

מקסים מג'יסטר../images/Emo24.gif

נפלא שאתה מדמיין את בת הזוג האידיאלית שלך ואני מברכת אותך שבקשתך תענה... כדאי שתדע שלשם מיכל יש גם הרבה חסרונות. מיכל- מלשון מי-כל מן חבית גדולה כזו שמכילה את הכל וגם את הזבל של הזולת למה? לא יודעת זה הטבע של השם. החלק החיובי בשם: מי-כל המים של כולם. מים זה דבר מזכך ומטהר. מים אלו הם חסדים. אז בהצלחה עם מציאת בחירת ליבך

למעלה