היי כולם! זוכרים אותי? לא? לא משנה.. אני יציג את עצמי מחדש.. אני שני, בת 15 מהרצליה..
M Miss Kitty New member 19/5/03 #1 היי כולם! זוכרים אותי? לא? לא משנה.. אני יציג את עצמי מחדש.. אני שני, בת 15 מהרצליה..
D daydream believer New member 19/5/03 #2 היייי שני!! אני לא יכולה לזכור אותך........ אני פה נראה לי בערך... כמה? שלוש ימים... משהו כזה... בכל אופן - ברוכה השבה!! אני שמרית, בת 18 מבת ים (עם מלרע! )
היייי שני!! אני לא יכולה לזכור אותך........ אני פה נראה לי בערך... כמה? שלוש ימים... משהו כזה... בכל אופן - ברוכה השבה!! אני שמרית, בת 18 מבת ים (עם מלרע! )
M Miss Kitty New member 19/5/03 #3 אז ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif הייתי פה ממש מזמן, אבל עזבתי.. לא משנה.. עכשיו אני כאן!
I i got u aj New member 19/5/03 #4 שנייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!! חזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברור שזוכרים אותך? איך אפשר לשכוח את הילדה שעשתה את השרשור תמונות הכי ארוך בפורום?!?!?! טוב ידעתי שתחזרי...את לא יכולה בלי הפורום... חחח סתם אבל טוב שחזרת התגעגעתי!!! דרך אגב...זאת אור זוכרת?
שנייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!! חזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברור שזוכרים אותך? איך אפשר לשכוח את הילדה שעשתה את השרשור תמונות הכי ארוך בפורום?!?!?! טוב ידעתי שתחזרי...את לא יכולה בלי הפורום... חחח סתם אבל טוב שחזרת התגעגעתי!!! דרך אגב...זאת אור זוכרת?
V vashla New member 19/5/03 #5 שני!!!!!!! החלפת עוד פעם כינוי! מה קרה שחזרת? לא עזבת? לא משנה. ברוכה השבה!