היי כולם!!!!

מיקי 666

New member
היי כולם!!!!

קוראים לי מיכל ואני בת 14 וחצי אבל מי סופר.... מאז ומתמיד ראיתי את הסדרה אפשר להגיד שממש משנולדתי אחי הגדול הדביק אותי אליה ואהבתי.... ממש שמחתי לגלות שיש פורום אז אני חושבת שאני צריכה להגיד תודה רבה רבה ללאה שהתקשרה ואמרה לי את זה!!!! לאה תודה!!!!! מי שאני היכ אוהבת מהסדרה זה דילן אבל לפעמים הוא במצב דיכי עמוק מסתם דברים וזה מעצבן!!! אבל בכל זאת... הוא כזה חמוד!!!! טוב אז בכל מקרה אני מקווה שתקבלו אותי כחברה בפורום.....

shanyz

New member
היי בטח! כל אחד מוזמן../images/Emo13.gif

את חברה של לאה? נעים מאוד! אני שני... גם אני אוהבת את דילן! מה שאני אוהבת בו זה שהוא תמיד טוב נורא לאחרים בנושאים מסויימים כשלעצמו הוא לא.. כאילו הוא יעזור לקלי, דונה, דיוויד, סטיב וכ'ו.. אבל לעצמו הוא לא עושה את השברים האלו..(לא משנה מה
) וכשהוא מתחיל להיות פילוסוף זה מזה יפה

shaililo

New member
היי ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

היי אני שי ואני בת 15!
מקווה שתהני

crazy4tc

New member
מיכל!!!!!!

באת!!! ישששששששששש אל תדאגו אני ומיכל מכירות עוד הרבה שאוהבים בוורלי הילס ואנחנו נכריח את כוולם לבוא לפה!!!

מיקי 666

New member
תודה רבה לכולם אני בטוה שאני יהנה

שני את צודקת דילן מזה חמוד!!!!!! אני מזה אוהבת אותו... ולאה לא קולטת שהוא שלי ולא שלה.... בכל מקרה לאה צדקה אנחנו מכירות הרבה אנשים שאוהבית את בברלי ואנחנו נגיד להם להצטרף ואם הם לא יסכימו אז לאה... שוב נצטרך להשתמש באגרופים
(סתם....)

shanyz

New member
חהה סבבה!!

איזה כיף! הרבה אנשים מתחילים להגיע! אני כבר רוצה שכולנו נכיר טוב אחד ת'שני ונדבר וסבבה! בהתחלה הייתי הראשונה או שניה שבאה לפורום ופחדתי שאף אחד לא יבוא... אבל כן באים! איזה יופי

למעלה