היי כולם!

MocA VaniL

New member
היי כולם!

היי אנשים מה קורה? איזה כיף פורום חדש! אז מה דעתכם בינתיים על "משחק החיים"? איזה שחקן לדעתכם הוא הכי טוב?איזה הכי רע? ו...שמתם לב לעובדה שאבא של ליה נראה מבוגר ממנה במכסימום 10 שנים? ומי שראה כאן "לחיי האהבה" ו"לגעת באושר":מה דעתכם על "משחק החיים" יחסית אליהן?
התשובות שלי:
עלילה מצויינת ומעניינת!שחקנים לא משו
הכי טובים:מי שמשחקת את ליה, מי שמשחקת את רותם וגיא אריאלי הכי רע:אמממ...בינתיים לא הצלחתי להרשם לרעה חוץ מהסצינה של קובי ושל ריקי בפרק הראשון שהייתה גרועה למדיי אבל הם השתפרו מאז:)
טוב...בינתיים אי אפשר להשוות את "משחק החיים" ל"לחיי האהבה"!!!השחקנים בלחיי הרבה יותר טובים והרבה יותר יפים
(*אהמ*יהודה*אהמ*) אבל יחסית ללגעת ממש טובה!בואו נגיד שזה משהו באמצע בין לחיי לבין לגעת... ושיהיה לכם יום נעים
והמון

MocA VaniL

New member
אנשים תענו!אתם מתלוננים שיבש כאן

אבל לא עושים כלום כדי שיזוזו כאן עניינים...

amc22

New member
../images/Emo56.gifדעתי!!!

לדעתי משחק החיים הולך להיות ממש פצצתי, בגלל שמבין השלושה, שאת כולם ראיתי, זאת הטלנובלה שנקשרתי אליה הכי מהר! וגם זאת ניראת לי טלנובלה על רמה, עם שחקנים מוכרים וטובים מאוד, וגם העלילה שליה מעניינת, וזאת רק ההתחלה! לדעתי לחיי האהבה הייתה מעולה, וגם לגעת באושר, אבל מי מאמין שפעם באמת ראינו לגעת באושר? גם אתם לא יכולים להאמין נכון? חחחחחחחחח. לגבי משחק החיים- סוף סוף טלנובלה שונה קצת, לא כללית על חיים של אנשים. ושמתם לב לאוד משהו? רונה ודורון הכירו כשאלי רדף אחרי רונה, והם הכירו במכונית שלו. עופרה ומה-שמו הכירו כשהוא דרס אותה, והם הכירו באותו שלו. איך ליה וירון הכירו? ירון ניגן בפסנתר, וליה נכנסה כדי לצעוק עליו!

MocA VaniL

New member
חחח נחמד...

סוף כל סוף מישהו ענה!! ממש נחמד מה שכתבת...וד"א גם כשראיתי לגעת באושר לא האמנתי שאני רואה..זה היה פשוט גרועעעעעעע ותענו עוד!!!

אז ככה

השחקנים הכי טובים לפי הסדר שאני חושבת: 1. רותם כשהיא עושה את הבן רם 2. נירה אמא של ליה 3. ריקי 4. ענבר החברה של ליה 5. שירן 6. ליה 7. הסבתא שמתם לב שהבנות שולטות?
השחקנים הכי יפים לפי הסדר: 1. רותם 2. גיא אריאלי 3. ליה 4. קובי 5. שירן ובקשר להשוואה עם הטלנובלות האחרות זה מסובך... אני הייתי מכורה מאוד ללחיי האהבה והערצתי את כלנית (כמו שאתם בטח מנחשים חחחחחחחחח) אבל... אני נאלצת להודות שמשחק החיים נראית לי בינתיים יותר טובה
גם מבחינת העלילה וגם מבחינת השחקנים. יודה! תסלח לי!!! סליחה סליחה תסלח לי פליז..........
אבל גיא אריאלי יותר הורס
אתם חושבים שכלנית תהרוג אותי אם אני אחליף את הכינוי שלי ל: שירן המלכה?

עד עכשיו הייתי אומר ש

לא משהו..כל הזמן מדברים שם על התפקיד הראשי, מורחים את הקטע הזה יותר מידי. כל פעם השם קובי מוזכר איזה 10 פעמים לפחות. השחקנים לא מי יודע מה ואבא של ליה...דן תורן משחק לא משהו כמו כולם שם. בקיצור בנתיים במילה אחת א-כ-ז-ב-ה!

למעלה