היי כולם

pinky365

New member
היי כולם

קוראים לי ארינה, אני בת 16 מירושלים, מעריצה חדשה יחסית של משינה... אחלה פרום יש לכם פה... אם נבהלתם מהניק ניים (ואני יודעת שנבהלתם, אין צורך להכחיש) - זה רק בגלל שאני כותבת בפורום אופנה וכולם שם נורא... אהמ... אופנתיים. אם זה עוזר למישהו, אני מכירה את בוטרוס ראלי הידוע לשמצה מהפורום שלכם.

שלמונזה

New member
WELCOME

ברוכה הבאה לפורום שלנו, לא לא נבהלנו ממך או מהכינוי מקווים שתהני פה. ולעניינים תכלס: מהם 5 השירים האהובים עלייך של משינה??? אני יודעת שזו משימה לא קלה אבל כולם מקבלים אותה...

pinky365

New member
רק חמישה?!

אויש, נו.... טוב, הנה חמשת השירים האהובים עליי (לא לפי סדר, את זה אתם פשוט כבר לא יכולים לבקש): אהובתי העמותה הבלדה פולארויד נגעה בשמיים

הייתי מוסיף מספר שאלות

לחברים חדשים בפורום: איזה דיסק אתם הכי אוהבים? האם הייתם בהופעות של משינה? (לוותיקים) האם הייתם בהופעות של יובל/שלומי? (לצעירים ולצעירים ברוחם) ושאלה אחרונה (אך ארוכה ומעיקה במקצת): איך ומתי התחלתם לשמוע ולאהוב את משינה?

Vdrums

New member
בקשאר לשאלה האחרונה

אני כבר רשמתי את סיפור הרומן שלי עם משינה לפני כהמ זמן וקראתי לכולם לשתף אותנו בסיפור האישי שלהם עם משינה רק צדיק/ה או שניים טרחו לכתוב תגובה. אני חושב ששאלה זו צריכה להיות מופנה לכולם

לא זוכר אם כתבתי תגובה

אבל זכור לי שקראתי. פשוט היה ענף בו התעסקנו באיך ומתי כל אחד התחיל לשמוע ולאהוב את משינה, אז התעצלתי לספר מחדש (ואני עדיין מתעצל
) אולי אני אמצא את הענף הזה ואתן לינק.

Vdrums

New member
בקשר לעצלנות...

אם לא הייתי עצלן הייתי מחפש את הלינק למה שרשמתי אז...

שלנג

New member
אני אענה על עצמי....

ממממ.. אני התחלתי לאהוב את משינה לפני בערך 3-4 שנים... זו הלהקה שאני הכי אוהבת בעולם!! עוד לא הייתי בהופעה.. אבל מחר סופסוף אני אהיה!! :) ובקשר לדיסקים.. אין דיסק אהוב.. כולם מדהימים!

pinky365

New member
תשובות.... ותהייה.

תשובות: הדיסק שאני הכי אוהבת הוא העמותה וזה גם מתקשר לאיך שהתחלתי לשמוע משינה: חברה טובה שלי לקחה מחבר של אחותה את הדיסק כדי לשמוע והביאה אותו לבית ספר.. לי היו שעות חופשיות באותו היום וככה מצאתי את עצמי שומעת משינה בדיסקמן. לפני זה הכרתי רק את השירים המפורסמים של הלהקה (כל מיני "למה לי פוליטיקה" ו"נגעה בשמיים" וכאלה) ואהבתי אותם סתם בתור שירי גלגל"צ חביבים... אחר כך שמעתי עוד דיסקים (הנה המקום להודות לבוטרוס ראלי) ומפה לשם... הפכתי למעריצת משינה שמעבירה תחנה כל כפעם שיש מוניקה סקס ברדיו... משעשע, נכון? חוץ מזה, לא הייתי בהופעות של משינה (אולי כי הייתי בת שמונה כשהם התפרקו) וגם לא בהופעות של יובל או שלומי למרות שאני ממש רוצה... הבעייה היא כמובן עם לנסוע לת"א וכאלה... אבל הבטחתי לעצמי שבפעם הבאה שתהיה הופעה בירושלים (מי יודע מתי זה יקרה...) אני אלך... תהייה: תגידו, יש אמת בכל השמועות הנהדרות האלה על איחוד של משינה בקיץ?!

רגע רגע רגע...

אם את מכירה את בוטרוס ראלי אז אז צריכה לציין עוד חמישה שירים...
סתם. יש - השליטה בפורום עוברת מהקריות לבירתנו המאוחדת לנצח נצחים נ-ק-ו-ד-ה. אבל מפגש חברי הפורום יערך בהונג קונג :
בקרוב או ברחוק...

N a V e

New member
ביזיון לקריות

פעם לא רק שהקריות שלטו,אלא קרית אתא. היום...פשוט כלום. אם אני לא טועה,היום אנחנו רק 2 מעיר האורות(של ניידות משטרה)...

Vdrums

New member
אם יש עיר אורות של משטרה

זו נתניה... חחחחחחחח ואם כבר משטרה אז כל השירים שבהם מוזכרים כחולי המדים: 1. בגברת שרה השכנה מן הסתם יש איזכור כבד למשטרת מרחב ירקון כנראה: "סמל המשטורה היה מנומנם", גברת שרה השכנה אמרה לשוטרים", "שוטר תנועה עוצר אותם...", שמעון החוקר, בן ציון הבלש, הרצל רב פקד. 2. בדני מוזכרת האינטרפול, המשטרה החשאית של בריטניה 3. "המשטרה שלחה חילוץ" 4. "אני ואת שושנים ואקדחינו רועמים המשטרה דולקת" פיספסתי משהו?

למעלה