היי כולם...

VIHIMAN

New member
היי כולם...

לפני 3 ימים קיבלתי מחבר שלי דיסק של הדורס- l.a woman ואיך ציפיתי לדיסק אחרי כל מה שכתבתם כאן עליהם והשבחים הרבים, ובסוף-ממש התאכזבתי, ממש לא אהבתי את הדיסק! אז רציתי לשאול- האם הדיסק הזה הוא פשוט לא כל כך מוצלח? או שאני סתם לא אוהב אותם?

הדיסק מוצלח, אבל...

האלבום הטוב ביותר שלהם (לעניות דעתי) הוא strange days. אם זה לא ימצא חן בעיניך, המצב קשה. וכרגיל, הכל ברוח טובה :)

Texas Radio and the Big Beat

תראה אני יכול לכתוב דפים ארוכים בשבחו של האלבום הזה, שהוא בעיני אחד האלבומים היפים והמרגשים של הדורס ובכלל, ואפילו עמדתי לעשות זאת, אבל אז נזכרתי בכל מיני המלצות שקראתי בפורום מוסיקה אלטרנטיבית או בשרת העיוור, למשל, שמאוד ריגשו אותי וגרמו לי לשמוע אלבומים רק בשביל להתאכזב. אני יכול להגיד שהאלבום הזה נחשב לאחד האלבומים הכי קלאסיים ברוק העולמי ולאחד הטובים של ה doors ושלו אני במקומך הייתי נותן לו עוד צ'אנס. אבל תשמע, אם הקסם האפלולי של ג'ים מוריסון, וצלילי הקלידים המופלאים של רי מנזרק לא עושים לך את זה, אז הם לא עושים לך את זה, קורה, לא נורא

matanbu

New member
או ג'ים ג'ים.

גם לי לקח המון זמן לאהוב אותם, היה לי את האוסף THE BEST OF THE DOORS, אוסף בהחלט מומלץ, ולקח שנים עד שאהבתי. בוא נגיד שאת LIGHT MY FIRE הכרתי בזכות החברה שלי ששלחה לי והוא היה ארוך מדי בשביל שאני אקשיב לו בזמנו. ואז ראיתי את הסרט שהיה בערוץ 2 (וכנראה שהיו כל כך קצת צופים שלא שמו פרסומות), והתאהבתי. (זה יותר קל ככה בשבילי להכיר שירים, ככה היה גם עם THE WALL). אבל זה היה שווה את זה. כל שיר חדש שלהם שאני שומעת זה כזה. וואו. מומלץ לנסות שוב, אולי לשמוע גם דיסקים אחרים (STRANGE DAYS, אולי להתחיל מהאוסף, אולי AMERICAN PRAYER או משו כזה, תלוי מה הסגנון שלך)... בסוף אם לא, אז לא :)

VIHIMAN

New member
אני פשוט יהיה חייב לתת לדיסק עוד

צ'אנס, ולקוות שאני יאהב... כי באמת אחרי מה שקראתי כאן, חבל להפסיד להקה כזאת. תודה לכם בכל מקרה!

matanbu

New member
למה?

ואל קילמר מצויין שם (זה הוא נכון?) והסרט בכללי נורא העביר את האווירה... שנראה לי שהייתה
אממ מה היתה הבעיה איתו?

סיקסטיז

New member
לדעתי הסרט נכנע

לסטיראוטיפים של ג'ים אלים / מסומם / רוצה למות / רוצה להרוג את חברה שלו בה הוא בוגד על ימין ועל שמאל / מסומם כדי להשיג תשומת לב גדולה יותר מידי הצופים . לדעתי בן אדם שלא מכיר את השירים והמילים שלהם ורואה את הסרט יכול לקבל רושם רע של חולה נפש פסיכופט מאשר משורר שחקר את הצדדים היפים והיפים פחות של אישיותו ... "I GOT THIS GIRL BESIDE ME BUT SHE'S OUT OF REACH" (לא משנה למה זה קשור להודעה..)

מה שאמרת,

נכון גם לחומה.. מי שלא מכיר את פינק פלויד או ווטרס, יגיד שזו להקה מופרעת עם מנהיג נאצי. שנה שעברה בא אלינו מישהו לבי"ס והעביר הרצאה על החומה עם שילוב קטעים מהסרט. בסוף ההרצאה (שהייתה מעולה לדעתי) אנשים שלא הכירו את הלהקה לפני אמרו שאין סיכוי שהם ינסו לשמוע שוב בגלל שווטרס הוא נאצי והלהקה גרועה... בסוף ההרצאה הוא הקרין את Celestial voices מפומפיי. היה מגניב.

Levinzone

New member
אני ממש אהבתי את הסרט...

(roar, ג'ים מוריסון *יעל נשארת עם הלשון בחוץ*) ויום אחרי שראיתי אותו (באמת לא היו פרסומות? לא זכור לי. אבל אולי זה היה בערוץ 4) הזמנתי את הדיסק The Doors ממיתוס (רציתי להתחיל מהבסיס!!).

ganooov

New member
אני חושב שהוא אלבום לא רע. ../images/Emo13.gif

למרות היחס שלי אל הקול של מוריסון
.

LadyG

New member
אני חושבת שהאלבום מצויין

אלבום עם נגיעות בלוזיות. ואם נתעלם לרגע מהשירים המפורסמים: Love her madly L.A Woman Riders on the storm האלמותי כדאי לשים לב ל- The Changling ול- L'America שהם קטעים מצויינים. זה בכל זאת האלבום האחרון והסופי של אחת הלהקות הטובות ביותר שידענו. אני ממליצה...תן עוד צ'אנס.

ganooov

New member
אין, אבל באמת אין, ../images/Emo13.gif

הרבה שירים יותר יפים מ-Riders on the storm.

CaerBannog

New member
אלבום ענקי

גם לי לקח זמן עד שהייתי מסוגל להקשיב לו, אז אלבום שצריך להתרגל אליו, וצריך להיות במצב רוח מסויים, אבל שהוא נכון, אז הוא הכי נכון לי זה קרה בהקשבה השלישית בערך...

סיקסטיז

New member
I'V BEEN DOWN SO GOD DAMN LONG

:) , ובכל מקרה - צריך מצב רוח אפלולי/בלוזי ואז הכל מתחבר האהובים עליי הם - HYACINTH HOUSE , ו - CRAWLING KING SNAKE ובעצם הכל !!!

קיר קמט

New member
אני חי בעולם של שחור ולבן

בשבילי לא יכול להיות אדם בעולם שיכול לא לאהוב את הדורז. ופתאום באים אנשים ומנפצים מיתוס איך ?!?!? אל תקשיב יותר מדי ל-L.A. WOMAN , עלול לחרפן קשות.

L.A Woman לא טוב???

וזה דווקא כן אלבום מוצלח. אולי אתה פשוט לא מתחבר לבלוז (האלבום בלוזי ביותר....) אבל אני ממליצה לך מאוד לנסות לשמוע אותו שוב- אולי תשנה את דעתך.

VIHIMAN

New member
טוב, זה סגור וסופי...

אני לא מתחבר לדיסק הזה. אולי בגלל שיש בו הרבה בלוז, ואני לא כל כך אוהב אני פשוט ינסה דיסק אחר של הלהקה, (חחח כאן נכנסת העזרה שלכם) איזה דיסק כדאי לי?

למעלה