היי כולם!

היי כולם!

חידון חדש: חלק מתורגם, חלק השארתי בשפת המקור, תהנו ובהצלחה! 1. זו פשוט נוכחות עצבנית אדירה שאני לא יודעת ממי ירשתי 2. אני יודעת שאתה שם מחייך אלי בחזרה 3. ניקח את השביל המסומן ע"י המפה של אבא שלך 4. הרבה פעמים אמרו לי שאני צריכה ללכת אבל הם לא יודעים... 5. על המטוס אני חופשי, מרגיש את עצמי ואת לא איתי 6. she was one from your past, one of a few 7. somewhere in the world the love is died 8. את לא חייבת להגיד מה עשית, אני כבר יודע 9. אני רואה שיש לך בעל עכשיו 10. את המנגינה הוא חי גופו מחושמל

trinity triple

New member
הממ..

2- אולי- Jessica Simpson - where you are 3- Sixpence None The Richer - kiss me 4- יאאא, 4 פשוט יושב לי במוח.. זה הולך משהו כמו many times iv´e been told that i should go but they don´t know...אווףף, זה משגע אותי! 7- אולי.. האהבה מתה - תמר גלעדי 9- allison - leonard cohen

trinity triple

New member
סליחה סליחה סליחה..

תמיד סוזאן (של לאונרד כהן) ואליסון (של אלוויס קוסטלו כמובן!!) מתבלבלים לי.. טעות..:)

t@li

New member
2, 4, 7 (?)

2 - Janet Jackson - Together Again 4 - Macy Gray - Sweet Baby 7 - ´האהבה מתה´. של.. מישהי

פ י י

New member
10

הרקדן האוטומטי של צביקה פיק. (כל פעם שמראים בטלוויזיה קטע מתוך "מרי לו" - מראים את השיר הזה.)

1...

אממ איך קוראים לבנות האלו? חמסה - אתה חייב למות עליי (?) אלו שאמיר פיי-גוטמן גילה. מה קרה, הבחור שראיתי אוכל פיצה נהיה צייד כשרונות פתאום?

מה השם? גם לו מותר לאכול פיצה...

ועדיף לראות אותו אוכל פיצה מאשר דברים אחרים שראיתי אותו עושה!! :)))))))))))))))))

למעלה