היי כולם!

alinaimas

New member
היי כולם!

אני גרה בחור במדבר שנקרא "מעלה אפרים" (זה בבקעת הירדן). יש לנו פינת חי מרהיבה, אך אני מרגישה שממש חסרה לנו של חוות סוסים. לבעל של חברה של אמא שלי יש 2 סוסים ביישוב שהוא מגדל, אך אין לו זמן ללמד אותי לרכב..
אני ממש רוצה ללמוד לרכב. לדעתי סוסים הם חיות מקסימות! בכוונתי לכתוב לראש המועצה ולבקש ממנו שיקים מרכז רכיבה ביישוב (ואני אציין שזה יהיה להנאת התושבים..
המועצה אוהבת לעשות דברים כדי שהתושבים יהנו..). לדעתכם הוא ישתכנע ויקים את מרכז הרכיבה?

היי! ../images/Emo20.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo39.gif

קודם כול בראבו על היוזמה, נשמע שאת ממש מתה שיהיו סוסים בישוב! ניראה לי שהם אולי יסכימו רק עדיף שתבקשי שהם יביאו סוסים בינוניים ולא פונים...
חחח. ואת כמובן שיכולה לבקש שהם יפרסמו מודעה על שטח מסוים שכול אדם שרוצה ויכול לבננות שם מרכז רכיבה יעשה זאת וכך תוכלי ללמוד לרכב!
אם אני לא טועה יש בבקעת הירדן חוות סוסים, אני לא זוכרת איפה...! אני אנסה לברר!

פרסה

New member
ממממ

המועצה לא תקים חווה אבל היא בהחלט יכולה לתת למישהוא שטח ואישורים מכדי שיפתח חווה

AlOnA FoR EvEr

New member
אמממ ../images/Emo15.gif

בהצלחה עם פתיחת החווה, אני מציעה לך לרכז בערך כמה המועצה צריכה להוציא כסף על הסוסים. כמו רכישת סוסים, טיפול, אוכל, וטרינר, ועוד כל שמוציאים עליו כסף... אבל תזכרי לציין את הנקודות הטובות. הסוס יעזור לאלו שחסרי ביטחון, הרכיבה גם מפתחת כושר גופני(פיזי), גם זה נורא כיף לרכב על סוסים, וזה עושה לך את היום, במיוחד במצב החרא שיש כיום. אז
, וברוכה הבאה. אני אלונה{ע} בת 11 מאזור הדרום.

alinaimas

New member
תודה רבה לכולם...:)

עכשיו יש לי עוד שאלה... כמה בממוצע מוציאים בחודש על טיפול בסוס?

בתור בעלת סוס או בתור מנהלת אורווה

פנסיון מלא לסוס נע בין 800-1800 שח כרגע והוצאות של אורווה זה כבר תלוי כמה סוסים יש ומה מאכילים ובכל מנהגים של אורווה..... אבל סני המקרים זה המון!!!!!!!!!!

אצלנו זה משתנה..

שעשיתי חצי פנסיון על דיזל המחיר היה 300 ש"ח 150 לכל אחת כל חודש. נראה לי בתא זה יותר יקר בערך 600 ש"ח אבל אני לא בטוחה.

למעלה