היי כולם!!!

Lironush1

New member
היי כולם!!!

שמי לירון ואני מכורה לסקראבס (כמוכם :) בכל אופן, ברצוני לשאול מתי תעלה העונה השישית לערוץ YES STARS, והאם YES מתכוונים מתישהו לשים שוב ברצועה יומית את כל הפרקים כי זה היה פשוט גאוני וחבל שזה נגמר... :( תודה רבה ושבוע טוב!

Angelus

New member
ברוכה הבאה!

תמיד טוב לקבל עוד משוגעים לפורום. אני מתנצל על ההכנסת אורחים שלי, תמיד אמרו לי שאני גרוע בזה. בנוגע לעונה ה-6, אין עדין תאריך. אני חושב שאדם רשם באחת ההודעות לא מזמן תאריך משוער.. בכל מקרה, אני משער שזה בסביבות אוג'-ספט'. אל תתביישי לחפור לנו..

Ch3nf3l

New member
ברוכה הבאה!

כל תוספת מתקבלת בברכה, זה מעצים את מספר ההודעות בכמה אחוזים. אנחנו קהילה קטנה ומגובשת (כולנו שונאים את איציק) ואני מאמין שתשתלבי פה היטב. סקראבס אכן סדרה מעולה. ותזהרי מאנשים חשודים שמציעים לך לבוא לקנות בטריות. תהני! אני חן, דרך אגב.

Angelus

New member
זה נכון,

ותיזהרי מחן, הוא הומוסקסואל. אבל זה לא מונע ממנו ללכת לסיבובי בטריות עם כל העולם..

Lironush1

New member
נעים מאד, חן!!

אני אזהר מפריקים שמנסים להציע לי בטריות... אבל אני חושבת שגם אם לא היית מזהיר אותי, הייתי נזהרת בכל אופן... זה לא נראה נורמלי במיוחד :X

steelwater

New member
אני דווקא בעד

אני חושבת שיכול לצאת משהו יפה מסיבוב הבטריות של חן ואיצעק... חותנה יפה עם ברבורים ברקע.

hodown

New member
חן, נראה לי שהתבלבלת בין איציק לבינך.

אל תמהר להאשים ../images/Emo6.gif

Roncha87

New member
היי לירון ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת לפורום הצנוע שלנו ../images/Emo13.gif אם בא לך ספרי קצת על עצמך

Lironush1

New member
נעים מאד!

אוקיי אני אספר על עצמי בכמה מילים: אני לירון (כפי שאפשר להבחין זאת בשמי), אני מסיימת י"ב, מחרתיים בגרות אחרונה בספרות (אם לא מחשיבים את המועדי ב', כמובן), אני מתגייסת בסוף אוקטובר (מקווה מאד לחיל מודיעין). מממ מה עוד... אני אוהבת לקרוא, בעיקר ספרי מתח, אני אוהבת לראות סקראבס ואוהבת במיוחד את זאק בראף (מי לא???). אני אוהבת מאד את מוניקה סקס, גרין דיי, רד הוט צ'ילי פפרס, מיי כמיכל רומנס וכו'... מממ נראה לי שזהו. ../images/Emo163.gif אני אשמח להשתלב פה בפורום, ונראה לי שזה יהיה קל כי אני באמת מכורה לסקראבס, סדרה פשוט גיאונית ומבריקה!!!! שיהיה לכולם שבוע טוב!!!!!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאחלה מוזיקה את שומעת../images/Emo45.gif

אני גלי בת 17 מאזור ירושלים../images/Emo9.gif

Roncha87

New member
באמת אחלה טעם במוזיקה!

נעים מאוד לירון אני רון וזה יוצא חרוז מאוד משעשע חח ../images/Emo3.gif מהיכן את בארץ?

Lironush1

New member
חמודים ../images/Emo163.gif

יש לכם אחלה טעם במוזיקה!!! (כי אתם אוהבים את הסגנון שלי ../images/Emo3.gif) נעים להכיר!!!../images/Emo140.gif

steelwater

New member
סוף אוק'?

בן דוד שלי גם מתגייס, כנראה למודיעין, בסוף אוק' ואני משתחררת בסוף אוק', ווואאאוווו!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני אוהבת את כ-ל הלהקות שכתבת! פעם הייית מעריצה ענקית של מוניקה סקס... את באה להופעה של מיי קימקל רומנס?!?!? מאיפה את בארץ?

Lironush1

New member
מתי ההופעה?

ואיך מזמינים כרטיסים? אני מראש העין... מוניקה סקס גדולים!!!! הייתי בהופעה היום והיה פשוט מדהים!! אין מילים פשוט :)

steelwater

New member
אני לא בטוחה

נראה לי בסוף אוקטובר, תחילת ספטמבר. חבהר שלי אמרה לי היום לדאוג לזה אז אני אגיד לך כשאדע. כן? איזה כיף לך! אני מתגעגעת להופעה שלהם. הייתי בהמון הועפות שלהם. ההופעה האחרונה הייתה הופעה אקוסטית והיא הייתה פשוט מדהימה שאי אפשר לתאר. כל-כך שווה. אני רוצה עוד כאלו.

למעלה