היי כולם!

היי כולם!

אני מתחילה ביום שני הקרוב לימודים אצל "ירין שחף" לכל מי שמכיר... חשבתי אולי יש כאן מישהו/י שהולכ/ת ללמוד שם גם.... אז....יש? :)

80לי

New member
פטל שלום

שמי לילך אני בת 22 ולמדתי אצל ירין שחף בשנה שעברה ונהנתי מכל רגע,שיהיה לך בהצלחה טיפ חשוב תקחי מגבונים ומצלמה לכל שיעור ביי מותק ויום טוב אם יהיו לך עוד שאלות את מוזמנת ביי

שכולם יקחו את הטיפ הזה!!!!!

לא משנה איפה אתם לומדים קחו איתכם לכל שיעור מצלמה!!! וכמובן מגבונים, אבל את המגבונים גם ככה מבקשים בכולם שם להביא, ככה שלא משנה אם נגיד את זה פה או לא... בכל אופן ילדה שיהיה לך בהצלחה

קנגורית

New member
פטל מתוקה...

אני למדתי אצלו ואני ממליצה בחום רב! הוא אדם מדהים ונעים מצחיק עד דמעות גם בשיעורים! צוות המורים שלו אדיב וכייפי ללמוד אצלם! אם תצטייני הם יכירולך את האנשים הנכונים ותוכלי לעבוד באיפור!!! אני מקווה שתהני!!! קנגורית

ירין שחף

תודה רבה לכולן...באמת, הייתי בשיעור הראשון (אחרי השיעור דוגמא אחד שהיה לי..) וירין באמת מקסים. אבל הבעיה שם היא שכולן שם מובגרות ממני... ככה שטיפה יותר קשה יהיה להשתלב שם, אבל אני מקווה שבכל זאת ילך טוב... ואני אשמח לעוד טיפים אם יש לכן..תודה רבה רבה...

לא חשוב הגיל העיקר התרגיל! ../images/Emo8.gif

מתוקה אני סך הכל בת 17 ויש בידי כבר שתי תעודות של מאפרת מקצועית. וכל הכיתה שלמדה איתי כולם היו מעל גיל 20... והשתלבתי מצויין! שהיה לך בהצלחה!

למעלה