היי כולם!

keren14

New member
היי כולם!

עכשיו זה בטוח!!! בינואר (כן,זה כל כך קרוב!!) אני עוברת למיאמי!!! איזה פחד!!!!!!!!!!!!!! יייייוווואווווו אמא´לה!!!! השכרנו את הבית ל6 וחצי שנים!!!(אבל ההורים שלי אמרו שאם נחזור לפני נקנה בית חדש
) התחלתי לספר לחברים שלי, חלק לא ממש מאמינים לי, מי שכן מאמין בכה, ואלה שלא מאמינים לי אמרו לי "אנחנו לא מאמינים!! אם זה נכון אני הולך/ת לבכות כל כך!" הבית ספר עדיין לא יודע, אבל לא איכפת לי! אני מפחדת!!! אמא´לה! אנשים חדשים שפה שונה, מנהגים שונים, תרבות שונה!!! אני מתה מפחד!!! אנשים!!! תעודדו אותי!!!! נ.ב. אמעכשיו אני אכנס בשם חדש- "עוברת למיאמי"!

BoR|S

New member
אממממ....

לא נורא, בחודשים הראשונים באמת יהיה לך הלם תרבות והכל אבל מהר מאוד את תתרגלי לחיים שם... ואגב, מה הטעם לשנות את הכינוי כל פעם?

orly 15

New member
*ירוקה מקנאה*../images/Emo153.gif

איזה כיף לך! מיאמי זה אחלה מקום! זה לא כל כך קשה לישראלי להסתגל לארה"ב. זאת אומרת כמובן שזה קשה, אבל שם מדברים אנגלית אז השפה זה כבר לא בעיה וגם מזג האויר שם הוא כמו בישראל (חם!!!). למה אתם עוברים בינואר? זה אומר שתתחילי את שנת הלימודים מהאמצע. לא נורא, רמת הלימודים בישראל יותר גבוהה (בחלק מהמקצועות) מארה"ב אז בהתחלה תלמדי חומר שאת כבר יודעת שזה גם יתרון.

sivani

New member
מזל טוב! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

אני מקווה שיהיה לך באמת טוב שם קרן, את תראי שיהיה! ואל תדאגי בקשר לחברים שלך, שומרים על קשר, אני מדברת עם חברות שלי כל שבוע בטלפון (ז´תומרת-כל שבוע בוחרת אחת ומתקשרת אליה ואפילו שולחת להן מתנות יומולדת שווווות
) התרבות היא לא כל כך שונה, את לא נוסעת למאדים
מתרגלים די מהר לקטע של ה-סורי ואפילו כשאני לא מבינה משהו שמישהו אומר אני כזה sorry? וכל זה רק אחרי 4 חודשים פה
יהיה בסדר בובע!

Doctor Evil

New member
היי קרן

אני מכיר מישהו שעבר למיאמי... אני מדבר איתו דיי הרבה עכשיו. יש הרבה ישראלים שם ויורד שם טונה של גשם.. מזג אויר טרופי מוזר... גם לי בהתחלה לא האמינו שאני עוזב.. זה היה מצחיק היו בטוחים שאני עובד עליהם...

למעלה