היי כולם...

keren14

New member
היי כולם...

אז ככה, הסיפור שלי הוא כזה...קוראים לי קרן ואני בת 14, כנראה שאני עוברת לגור במאמי, מצד אחד אני ממש ממש ממש שמחה, הזדמנות להכיר מקום חדש, אנשים חדשים, וחברים ממש ממש ממש טובים שלנו גרים שם... אבל מצד שני, כולם פה! החברים שלי החברות שלי.. המשפחה שלי כולם!!! אני ממש אשמח אם תספרו לי איך זה היה לכם, זה ממש קשה לי, והאנגלית שלי לא משהו, וזה לא מעודד אותי... אני יודעת שההתחלה תהיה מאוד מאוד קשה, אבל בכל זאת, תספרו לי איך היה לכם, מה הרגשתם וכו´... תודה מראש, קרן.

sivani

New member
קודם כל-ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/sp/Viewmsg.asp?id=589&msgid=8501458 כאן תוכלי למצוא את הסיפור שלי, ההודעה גם ככה מהיום בבוקר
המ.. אני רק אוסיף כמה דברים: יש בכל צפון אמריקה (קנדה,ארה"ב) תוכנית שנקראת ESL (ככה זה נקרא כאן בקנדה) וזה אומר english as a second language את עושה מבחן מיוחד, שקובע את הרמה שלך מ-1-5 אם את מ-1-4 את מקבלת עזרה ובונים לך מערכת מיוחדת לבצפר שבה את מקבלת עזרה באנגלית (די הרבה אני חייבת לציין,עד כמה שידוע לי כי אני לא צריכה עזרה באנגלית אז אין לי ממש מושג מה לומדים בתוכנית הזאת) המ...בקשר למשפחה ולחברים גם לי היה מאוד קשה בהתחלה, למרות שהייתי בעד המעבר והכל נראה לי טוב נו נדבר בטלפון,באייסיקיו וכאלה..אבל זה לא בדיוק ככה את תכירי חברות חדשות, תהיי עסוקה בלימודים, וזה ידחיק לך את המחשבות האלה איפשהו... זה לפחות מה שקרה לי
בהצלחה במיאמי!!

היי ../images/Emo24.gif

דבר ראשון ברוכה הבאה לפורום
אם תקראי כמה מההודעות פה בפורום תביני שלכולםםםםםםםםםםם היה קשה בהתחלה. אין אף אחד שהגיע והכל יופי טופי. דבר ראשון לי היה הלם תרבותי נוראי, השפה, האנשים, אמנם אני מתל אביב ולא מאיזה מושב קטן בארץ אבל בכל זאת תל אביב נראית כמו קיבוץ ליד פריז. אל תדאגי בקשר לשפה, אולי בשבוע הראשון זה יהיה בעיה אבל אחרי שבועיים שלושה את תתחילי לקבל ביטחון עצמי ולדבר שוטף ואחרי ממש קצת זמן האנגלית שלך ממש ממש תשתפר. הדבר השני שאיכשהו בעייתי זה החברים (והמשפחה למרות שאצלי לא ממש חסרה לי המשפחה..). בלי לבאס אותך, אף פעם לא מפסיקים להתגעגע. אין מה לעשות. זה מה שהיה לי הכי הכי קשה. אפילו עכשיו שאני פה כבר שנתיים ויש לי המון חברים, כל פעם שאני מדברת עם חברים מהארץ אני מתגעגעת... זה לא עובר אבל חיים עם זה. חוץ מזה, תמיד אפשר לחזור לארץ אז אל תדאגי

FriendlyFriend

New member
ברוכה השווה ../images/Emo6.gif

כמו שANGELDUST אמרה, לאף אחד זה לא קל בהתחלה. ובהתחלה את מרגישה הכי רע- את מתגעגעת וכל מה שבראש שלך זה: "אני מתגעגעת, מה אני עושה עכשיו, אין לי חברים פה" ועוד.....אחרי בערך חודש את כבר תתגעגעי פחות, אבל עדיין לא תשכחי את החברים בישראל. אני מבטיחה לך שאחרי חצי שנה-שנה(מה לעשות,ככה זה...) את תפסיקי לחשוב על החברים בארץ כל כך. יהיו לך חברים משלך, והנה עכשיו אני פה בקנדה ואני לא מאמינה שעברה שנה. יהיה שלב שאת תבקרי בארץ ואת תהיה מבולבלת (כמו שאני הייתי, כאילו זאת הארץ שהיית בגילגול הקודם
) אבל תסמכי עלי- אחרי כמה זמן את תרגישי כמו בבית. ומיאמי זה מקום פצצה...מתי שתגיעי למיאמי תתחילי לראות את תוכנית הקומדיה באן בי סי "good morning miami"
אוי, זאת תוכנית כל כך שווה...*אהמ* בכל מיקרה, את עכשיו נציגת מיאמי שלנו! (את נכנסת ללוח הנציגים של הפורום...)

keren14

New member
אז ככה-

אין לנו עדיין כרטיס טיסה או תאריך.. אבל זה 95% שאנחנו נוסעים(אפילו יותר..)... אני עדיין אדישה לקטע הזה, כי אני עדיין לא מאמינה שאנחנו עוזבים, רק 4 מהחברות שלי יודעות, חצי מהמשפחה יודעת... יש לי שאלה, ראיתי שיש כאן אנשים מהארץ, הם גם מתכוונים לעזוב או שהם עברו לארץ?!?!?!

BoR|S

New member
תגובה...

יש כאן אנשים מהארץ שנכנסו לפה כי הם גרים בארץ ורוצים לדבר גם עם נוער בחו"ל, יש כאלה שמתכוונים לעזוב (או בקרוב כמוך או בעתיד הרחוק כמוני לדוגמא) ויש כאלה שעברו לארץ ואח"כ חזרו... בכל אופן, כולם מוזמנים לכאן, אנחנו לא עושים שום אפליות!

למעלה