היי כולם

reneg

New member
היי כולם

מדי פעם אני נכנס לפורום וסתם מסתכל, למרות שאיני נמצא בחיפה (רק חמשושים מהלימודים), אני רואה כמה כיף שם, גשם, כלבים שרודפים אחריך ונושכים, תחרויות, הופעות, חיפוש עבודה וניתוחים... ישנם אפילו כמה "פנים" חדשות פה, אבל עדיין... משהו חסר... קצת חיים ... אז תתחילו לכתוב, ולדעתי מפקד הפורום אולי אפילו יתמוך בזה, תכתבו על הכל, כל מה שבא לכם! כמה שיותר נושאים, ככה יהיו יותר תגובות! ותגובות לתגובות, ותגובות לתגובות לתגובות! (נראה לי שהבנתם את הקטע) בקיצור, אין לי משהו חדש לכתוב... אז מקווה שכולם בסדר פה ושם, בייייי

מה אתה אומר?????

אז אולי במקום להעביר ביקורת, תתחיל לעזור בשיקום הפורום? סתם רעיון...

reneg

New member
אז ככה...

1)אין לי זמן 2)אין לי רעיונות 3)מה שלומך?

אני בסדר גמור,

מה זה אין לך זמן? פעם היית פעיל ביותר... היום אפילו אין פעם בשבוע להגיד שבוע טוב... ולך אין רעיונות? אני לא מאמינה... ומה חדש איתך? לא רואים אותך ולא שומעים אותך... ועזבו אותי, אתמול היה לי יום מלא ציניות, נא לא להעלב....

reneg

New member
ככה אין לי זמן...

בטח שפעם הייתי יותר פעיל, פעם היה לי זמן... אני בלימודים, משגיח עליכם מלמעלה מדי פעם אבל לא כותב ... אין לי רעיונות חדשים, מה לעשות, מייבשים לי את המוח פה... לא נורא, רק עוד 4 שנים פחות 3 שבועות... גם אותך לא רואים לא שומעים, למה?

tankgirl21

New member
היי התגעגענו פה אליך

מה נשמע, מה קורה איתך? אצלי הכל משעמם כבר אין רוצח סידרתי שיבוא לאסוף אותי מהבית, זה אפילו קצת עצוב.

reneg

New member
הכל בסדר

חוץ מהכל... סתם, לומדים ולומדים ולומדים ולומדים... חוץ מזה לא עושים כלום, רק קצת יוצאים לפאבים, רואים משחקים, מפגשים עם אנשים ויושבים עד השעות הקטנות של הלילה...

למעלה