היי כולם

SheriFilan

New member
היי כולם

מה קורה? רשמית, זאת הפעם הראשונה שאני בפורום, אז אני מקווה להכיר כאן בנות חדשות. יעל, אחותי, איפה את? לא שומעים ממך, לא רואים אותך! שירי, מזל טוב על הפורום הנהדר!!! בהצלחה איתו!! וגם לך יעל!! Love ya all, Sheri

p1nky

New member
שריייייייי

מה קורה? תודה על ההודעה
אני עדיין מתרגשת ממה שסיפרתי לך! חחחחח טוב בכל מקרה אני מדברת איתך גם ב MSN וגם בטלפון אז זה קצת מוזר לכתוב לך גם הודעה! בייייייי

SheriFilan

New member
חחחחחחחח

מצחיקה את!! אני מקווה שתהני מהקשרים שלך עם רודי. ותעשי לי טובה, פעם הבאה שאת מדברת איתו תאחלי לו הצלחה ממני ושהיה נעים להכיר אותו.. אני מקווה שהבנת מה אני רוצה לעשות.. ואני ממש מבקשת שלא תנסי לשנות את דעתי.. love, Sheri

p1nky

New member
לאאאאא שרי!!!!!

די אל תהיי מגעילה... את יודעת מה, פעם הבאה שאני מדברת איתו...אני אמסור לו שאת אומרת היי, בהצלחה ואת לא יכולה לחכות לדבר איתו שוב! חיחי

SheriFilan

New member
shir....

את יודעת למה אני לא רוצה להמשיך את הקשר הזה.. בבקשה תביני אותי.. אני לא רוצה, באמת שלא

p1nky

New member
את לא רוצה בגללי

ואני לא רוצה להרוס את זה....בבקשה תמשיכו לדבר! הוא אפילו דיבר עלייך כשדיברתי איתו בטלפון!

SheriFilan

New member
הוא דיבר עליי?...

מה הוא כבר יכול להגיד?.. אני לא רוצה להמשיך את זה בגלל מה שסיפרת לי בטלפון, זה גרם לי לקנא.. ואני שונאת להרגיש ככה.. אז אני מעדיפה לסיים את זה וזהו שאני לא אפגע, כמו כל שאר הפעמים..

p1nky

New member
למה לקנא?

מה אמרתי? סורייי הוא אמר שהוא שלח לך אי מייל וכל זה... סתם ככה הוא העלה את זה.

SheriFilan

New member
הוא לא

סתם הזכיר אותי.. את בטוחה שאת לא שאלת עליי משהו? ואז הוא אמר שהוא שלח לי אימייל?.. למה לקנא? בואי נחשוב!! את מדברת איתו בטלפון, ומה אני?.. אפילו באמאסאנ לא.. יש לי סיבה לקנא שירי.. אתם ידידים טובים, וביני לבינו אין אפילו ידידות..

p1nky

New member
שרי...

אני והוא ידידים טובים כי אני מדברת איתו ב MSN ובטלפון כבר מעל חודש. את רק התחלת להכיר אותו אבל דיברתם גם בטלפון, במשך איזה 45 דקות! ולא אני לא הזכרתי אותך, הוא העלה את השם שלך מרצונו. אבל אם תפסיקי את הקשר שלכם עכשיו אפילו ידידות לא יהיה לכן, למה לך להפסיד את זה?

SheriFilan

New member
כי גם את רוצה...

גם את רוצה את מה שאני רוצה.. ואני לא רוצה להפריע לך, או לקשר שלכם.. אני לא רוצה שרודי יהיה זה שירחיק בינינו, ואם גם אני אדבר איתו, את יודעת מה יקרה.. אמרתי לך בטלפון. אני לא יודעת מה לעשות.. אני לא כל כך רוצה קשר כבר בבקשה אל תנסי לשכנע אותי, הוא חמוד והכל ואין לי מה להפסיד, את צודקת. אבל זה לא מה שאני רוצה עכשיו..

SheriFilan

New member
כי גם את רוצה..

גם את רוצה את מה שאני רוצה.. ואני לא רוצה להפריע לך, או לקשר שלכם.. אני לא רוצה שרודי יהיה זה שירחיק בינינו, ואם גם אני אדבר איתו, את יודעת מה יקרה.. אמרתי לך בטלפון. אני לא יודעת מה לעשות.. אני לא כל כך רוצה קשר כבר בבקשה אל תנסי לשכנע אותי, הוא חמוד והכל ואין לי מה להפסיד, את צודקת. אבל זה לא מה שאני רוצה עכשיו..

p1nky

New member
אבל...

אנחנו אחיות, אף גבר לא יכול להפריד ביננו...ואם אני צריכה לבחור בינך לבינו אני בוחרת בך בלי לחשוב בכלל!

SheriFilan

New member
אז מה עכשיו?..

אני כבר לא מדברת איתו.. מה את רוצה לעשות? ואל תגידי לי שאת גם מפסיקה כי אז אני לא אדבר איתך, זאת תהיה ממש שטות..

p1nky

New member
מה לא?

מה הכוונה את כבר לא מדברת איתו? יש לך אותו ב MSN

SheriFilan

New member
כבר לא..

אין לי אותו באמ אס אן יותר.. הייתי רצינית שירי, לא סתם צחקתי

למעלה